|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
![]() Molim Vas ako netko zna kako da napravim, kad upisem temperaturu da mi on sam iz tablice povuce koeficijen. U ovom slucaju u ovoj tablici kad upisem 2,5 da mi on sam upise 1,0147 i tako za svaku temp posebno. Svaka pomoc je dobrodosla!!! ![]() Zadnje izmijenjeno od: locky. 19.09.2012. u 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
...... i baš niko nema nikakvu ideju ?????? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Tamo gdje trebaš dobiti koeficijent pod uvjetom npr u G2 ćeliji postavi formulu Code:
=IF(F2="";"";VLOOKUP(F2;baza;2;FALSE)) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kolega ti dobro kaže, vlookup to rješava za 5. U slučaju manje opcija koje se ne mjenjaju možeš koristiti IF. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
jel bi mogao napraviti da to radi u tablici, i uploadati na forum ? Ja sam sad probao kako si ti rekao, i naravno da nisam nesto dobro napravio, stalno mi je rezultat 0. Hvala na pomoci u svakom slucaju!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
http://www.speedyshare.com/tCP2v/TABLICA.xlsx Koristim LibreOffice, tako da moguće da će ti nešto biti izlomljeno, ali shvatit ćeš poantu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
e to sam htio, hvala Vam na pomoci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
![]() Pitam se zašto sam ja gubio vrijeme da ti pojasnim a ti opet nisi shvatio uz sve linkove koje sam ti dao pa čak i formulu ??? :-( :-( :-( Evo ti download datoteke |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
|
Citiraj:
Hvala ti Ivane što si se potrudio da mi pomogneš, ovo ti nije prvi puta. Već par puta sam imao problema sa tablicama, i ti si skoro svaki puta prvi odgovorio. ![]() P.S. jel bi mi mogao poslati svoj skype na pm? Zadnje izmijenjeno od: locky. 17.09.2012. u 23:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
msn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
Nista se nije izgubilo, samo jos dodajem na nju. Tj. , bar pokusavam, ali zasad neuspjesno ![]() Sad me muce neke druge stvari u toj tablici, .... pa bi opet trebao pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|