|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() podzrav, imam dilemu izmedu ova dva laptopa pa molim ako se ko razumi da pomogne.Hvala unaprjed ![]() http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=013.400.316 ili na ovaj hp nude 3 godine garancije http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=010.900.567 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja bi čisto iša na Asusa jer je ovaj G6x šugave izrade, a posebno me iritira touch. i3 i GF330 mi bolje izgledaju od AMD kombinacije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ja bi na HP čisto zbog garancije. Laptopi znaju crknuti i 3 godine garancije je jako bitna stavka. Ovaj HP ima solidne komponente, malo proguglaj koliko sa taj phenom grije pa odluči.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
HP i to ovaj kojeg je tomek naveo. Možda prema nečijim kriterijima nije dovoljno kvalitetan, ali onda to sigurno nije ni Asusova K serija. 3g. jamstva znače mnogo više od 1GB RAMa i nešto diska viška. Možda ne sad, ali kad ti nešto krepa u u roku 3g., bit će ti jasnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Da je ista gara, isti vrag al ovako - ne razmišljaj...bilo što sa čim dužom garom. Računaj si da ti je više manje sve na MBO a zamjena iste van garantnog roka ti je 3000kn pa na više...pa sad ti vidi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
jos cu malo pronjuskat pa cemo vidit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Moj glas za Asus. Općenito su bolje kvalitete nego HP u zadnje vrijeme |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
po meni čak hp...dost sam radio sa time pa se hp pokazao jako dobar...sad i sam imam hp kojeg sam nedavno kupio, točnije model g62 i jako sam zadovoljan, jedino neznam koliko mi je garancija god, dve il tri ali i ako je godinu za njega se lako nadokupi garancija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Laptop do 4000 kn s PDV-om Posebice s čim boljim specifikacijama. Bitno: Dual core, dobra grafa, dobar HDD, RAM DD3,ekran 15'6, po mogućnosti Win 7 Jel zna netko zgruntat što kupit? Nije bitan brand,al da nije šrot. Jel Asus ok? HP mi mrvicu preksup. Do 4200 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
http://www.hgspot.hr/55734/prijenosn...a15sm-wr845ea- evo ovo ti nije loše...ima jedan jeftiniji za 100-200kn sa manje rama itd ali ima 3god jamstva za ovog nisam siguran koliko ima... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|