|
![]() |
#1 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
nece prepoznat dvd
dakle imam pioneer dvdrw 106d i sad je situacija takva da malo malo ne prepoznaje prazne dvd medije....i kad ga prepozna i snimi,, ne cita ga kupio sam neke bzvz cisti bijeli, i stavim ga unutra i nemrem snimat na njega,,... a najbolje je kaj iste takve (s tim da su podaci na njemu snimljeni na drugom kompu) cita bez po muke! onda sam kupio ione imation dvd-e njega je prepoznalo,, snimao sam na njega film - brzinom 2x i sad ga vise nemre procitat... ne samo moja prza vec ni linijski dvd plejer ni drugi kompjuter nista.. prepoznaje ga ko prazan medij na koji se nemre snimat!! na nju sam grunuo firmware ovaj zadnji v1.08 s njom sam snimio kojih 150dvd-ova,, pa nije moguce da je vec otisla=?=??? jel mozda problem u ovom firmwareu!!?=?? jel se mogu kak vratit na stari?? sad da prek njega snimim stari ili?? ima ko vaku da zna u cem je problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Dragi pionir je otego papke....
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
RIAA
|
prodajem dvd przilicu Pioneer dvdrw106d kao nova!! snima/cita sve 400kn ![]() ![]() : hitthewa : hitthewa : hitthewa salim seofkors |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ostavi ga ko reader, a ak imas love uzmi si nec 3540, mislim da je oko 450 kn.. Ja sam svima kad su kupovali te pionire savjetoval nec 2500a..ak nis drugo upgradeom bi postal dual layer...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||||
Premium
|
iman i ja tog mutavog pionira i to je vjerovatno najgori komad hardwarea koji je usa u moj komp jos proklinjen dan kad san ga uzea uz to sto je losiji od nec-a i 200 kn je skuplji bija mamicu in njihovu ravno u ...