|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2010
|
INFOBIP
pozdrav ekipa zanima me da li netko ima iskustva sa INFOBIPOM ?? jer sam pozvan u njihov kamp 3 tj. u Vodnjanu, pa stoga bilo kakvo iskustvo i ako znate nekoga tko tamo radi kako mu je i sl. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Feb 2010
|
infobip
eto za nekoga koga (vidio sam da ima 170 ljudi koji su pogledali post) zanima kao što je mene zanimalo za akademiju u infobipu moja iskustva nakon akademije pozitivne strane : - hrana je super - ekipa koju sam upoznao je super i to je sve pozitivno što nosim sa te akademije negativne strane : - predavači su nekad kontradiktorni jedan kaže jedno drugi drugo za istu stvar - smještaj(ako ne dobijete apartman) je očajan bili smo smješteni u nekom pansionu/hostelu kreveti su očajni ako se okreneš probudiš cijelu zgradu od škripanja te su ujedno kreveti dječiji neki kolege nisu niti stali u njih a one koji su se bunili previše oko toga nekim "čudom" nisu prošli ispit - kuhar je konstantno napušen možeš ga vidjeti kako doslovno puši pljugu za šankom (profesnionalnost na razini) - bulji se u projekcije po cijeli dan , uče te masu informaicija koje ti neće trebati narednih 5 godina kao se tamo zaposliš - veoma su rasistički nastrojeni ( upotrebljavanju stalno izraze "that black dude who doesnt know shit i sl.) - posao vam se uglavnom sastoji da lažete klijentima i svaljujete probleme na operatera te da naplatite što više tih poruka - glavni šef odjela za support je neki klinjo od 25 godina koji misli da je boga uhvatio za jaja jer je ŠEF pa maltretira osobe koje su ispod njega jer je isfrustriran jer radi po 13h-14h na dan - gleda vam se tamo svaki korak kako se družite sa drugima da li ste dio ekipe , rekli su mi da je jedna cura izletila samo zato jer je bila pušač a ostatak kolega nije pa se izdvajala previše - ujedno žele od vas napraviti radilice po sistemu "šuti i radi" ako se previše izdvajaš po nečemu ode glava - programi u kojima se radi su polufunkcionalni pola vremena ne radi ama baš ništa - svaki tjedan imate razgovore sa human-resorses nekom ženskom koja gleda kako razmišljaš i da li biš drukao nekoga - ima toga još dosta ali se ne mogu sjetiti sada sve za ostale odjele neznam kakvo je stanje ali SUPPORT izbjegavajte u širokom luku ako baš niste mazohista i želite da neki klinjo od 25 god. jaše po vama |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|