|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Desktop pocrni
Ne Znam da li je softverski ili hardverski problem ali na računalu sa i7 860, asus p55p-e pro, 2x2gb rama, 580gtx asus, i corsair 750w imam instalirani win7 64 bit ultimate. Več dva puta mi se dogodilo da mi pocrni desktop. Vidim 5 cm doljnjeg ekrana i kad otvorim explorer tamo nema tog crnila nego je normalno, dosta je da promijenim temu na desktopu i nestane to crno. Kad mi to pocrni pogledao sam u GPU-Z grafička radi normalno na taktovima u 2D, update win-a nisam radio tako da nije onaj Black screen of death koji se dobija nekim updateom. Driveri od grafičke su zadnji 266,58whql U čemu bi mogao biti problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Možeš to malo poslikati da se vidi kako izgleda to ''crnilo''?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
budem poslikao čim se ponovo dogodi, igrao dead space 2, vrtio vantage3d mark, crysis warhead nikad se nije događalo ništa slično niti bili kakvi padovi fps-a ili artefakti. Izgleda da se događa dok je grafička u 2D. Da li je normalno da kad je u 2D taktovi su gpu 50mhz a gpu memory 60 ili 61mhz nisam siguran sad, nisam na tom komjuteru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Gledao sam film i pocrnila mi slika zvuka je bilo, ugasio film i pokrenem Vantage koji odmah stane i piše u desnom doljnjem kutu Display Driver nvlddmkn stopped responding and has successfully recovered. U Event Vieweru piše Warning EventID 4101 Da li se to pokvarila grafička Ugasio sam kompjuter i ponovo upalio isad radi normalno Driveri su 266.58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Vjerojatno su neš sprčkali u drajveru grafe, deinstaliraj drajver, počisti njegove ostatke sa Driver Sweeper - om, instaliraj jednu ili dvije verzije stariji drajver. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|