|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
(riješeno) iTunes briše podatke
Po ne znam koji put mi briše cijelu kolekciju mp3-ica i filmova koje sam nakon prebacivanja odlučio pohraniti na prijenosni disk,nakon sinkronizacije sve odlazi u pm,i sad moram sve ispočetka,kako riješiti ovu stvarno debilnost softwera? da li to znači da sve što stavim na ipod mora ostati pohranjeno na hardu cijelo vrijeme? Molim vas za neki savjet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
Čini se da nema. ![]() Očito treba pokušat na njihovom forumu. Ovdje nekako baš i nisu prihvaćeni takvi proizvodi…(sad kad se pokaže suprotno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
sva sreća da nisam koristio iTunes.instaliran mi je na kompu ali ga nisam previše proučavao.a s obzirom na ovo čini se da ni neću
![]() |
#6 |
Guest
|
Možda to radi namjerno? Nije zanimljivo da korisniku obrišu sve… |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Riješenje je držati na računalu sve što imaš i na ipodu i onda nema brisanja,samo mi je ovo tako glupo da se pitam kome je appleu palo na pamet ova stvarno glupost,jer držati sve podatke još i na računalu je definitivno budalaština. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Primjećujem dvije zanimljive "anomalije" pri radu sa iTunes-ima, verzija 10.0.1.22 (predzadnja), na XP-u. Prva stvar je, iTunes Music Library.xml je stalno fragmentiram, mogao bi (teoretski) 5 puta na dan analizirati i defragmentirati disk, taj fajl bi opet bio na četiri strane, nije mi jasno ali eto. Druga stvar je, glazba svira, prozor minimiziran, Task manager kaže da je Mem Usage nekih <40mb, kada uključim opciju "minimize to system tray", to se pretvori u >100mb ![]() Nije da mi smeta, ali sam imao potrebu to podijeliti s vama ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|