|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Torba za tablet
Tražim neku preporuku torbe za tablet. Dakle ne kućište (case, cover ili kako već), to imam, nego baš neku torbu za nositi okolo. Koristim Boox Note Air4 dimenzija 226x193x5,8mm - dijagonala 11,7'' (dijagonala ekrana 10,3'') Featuri koji me zanimaju: - da ima zaštitu (mekanu podstavu ili neki drugi oblik zaštite) da se tablet ne razleti ako slučajno padne - to mi je najbitnije - ručka za nošenje - remen za nošenje na ramenu nije neophodan - dodatni džepovi nisu nepohodni - da ne izgleda tetkasto kao man purse - volio bih da nije velika kao one za laptope |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Da odgovorim sam sebi, možda nekome posluži Na kraju sam uzeo TomToc Portfolio za 11'' tablet Iako prvenstveno rađen za iPad, ova 11'' verzija (postoji i 13'' verzija) odlično paše za Boox Note Air4 C. Ima nekih 2,5 cm lufta po visini, ali po širini savršeno paše sa originalnim Coverom za Boox. Stane i sa olovkom sa strane, malo na knap, ali nije drama. Kada se zatvori, tablet ne pleše okolo ako ima Cover, samo goli tablet bi možda malo plesao, ali pretinac za tablet ima mekanu podstavu tako da neće doći do nekakvog oštećenja. Ima dodatne pretince za bluetooth tipkovnicu, kabele, olovke, vrhove olovki, bateriju i svašta nešto. Radi se o Hard Shell torbi tako da je tablet dobro zaštićen od padova što mi je i bilo najvažnije. Što se dizajna tiče, vrlo jednostavan, nije baš nešto muževan, ali preživjet će se. Cijena je po meni skroz ok. Siguran sam da ima nekih jeftinijih kineza, ali ovo je stvarno kvalitetan Case. Uglavnom preporučam za Boox Note, a i za ostale 11'' tablete. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|