|
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Po specifikacijama i cijeni je ovo već ozbiljan sistem, no ne znam da ih baš neko ima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
genius home theatre wood sam havalio po usenetu negdje u vrijeme izlaska athlon xp proca, dakle jako davno...od onda unaprijedjuju taj svoj sistem, cak je bio i review njih u jednom broju buga i ocijenjeni su kao odlicni....meni su bili preskupi, 1100kn ali ovih dana cu uzeti 6000, kad jos malo ustedim....tebi mogu samo preporuciti da zamijenis 5000 ako su dotrajali i poceli krcati ili nesto, ili ako imas novaca na bacanje....u svakom slucaju , imas reviewe i jednog i drugog sistema na netu pa citaj, vjerojatno je autor reviewa negdje usporedio nove sa starima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ma moji 5000 rade bez beda vec 2 godine i stvarno sam sa njima zadovoljan s bozirom koliko su kostali, takav sistem nemos nac za te pare...al kak vrijeme ide polako ti treba nes malo bolje, a posto neam bas para da uzmem neki reciver i kvalitetne zvucnike eto mislim da bi investicija u 6000 za prvu ruku bila stepenicu dalje...ak imas kaki link za reviewe postaj ga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Bas sam prosli tjedan gledao kod jednog dobavljača, cijena 600kn bez PDV-a. Uzeo bih ih sigurno no prije mjesec dana sam uzeo 5005 tako da nista od toga. Inace vjerujem da je sistem odlican, jer su ovi moji stvarno predobri, a ovi mogu biti samo jos bolji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
kriste.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Duplo jači sustav nego 5000, trenutno me zadovoljava i 5000 razlike su dizajnu snazi i dodan je displej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Ovdje je kul što točno? - to što je lik 5.1 sustav posložio ko 2.1 i time totalno uništio funkcionalnost ovog setupa (mora da yebeno uživa u gledanju filmova s tak posloženim zvučnicima) - to kaj lik gura kameru u sub da bolje krči - to kaj sustav ima LCD ekran - to kaj lik ovime nije pokazao ama baš ništa što bi bilo bitno za ovaj sustav osim da se pokaže kak sustav zgleda Mogo je ugasit sustav pa da se čuje jel zuji u standbyu ili ne
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Jel ima tko neki od modela: 5000, 5005 ili 6000? Ako ima, da li bi mogao uslikati ulaze za audio kabele na satelitima? Neznam imenovati te ulaze pa bi ih rado vidio u slici da znam što tražim kad tražim produžni kabel pliiiiz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ljudi, preozbiljno to shvacate... ![]() Relax ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
e to. e sad, meni to treba jer kako preuređujem stan ću stavit na zidu iza trosjeda utičnicu za audio kabel pa neznam kako to izgleda u obliku utičnice a na netu vidim jedio ženki činč utičnicu... jel to to? pa da kad ću spajat satelite na tu utičnicu, uzmem činč2činč kabele i odrežem im glave na jednoj strani i gole žice spojim na zvučnike ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
zna li tko ima li gdje kod nas uzet GENIUS SW-HF 5.1 6000 ja sam tražio nemogu nigdje naći |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|