|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
low-end napajanje
poštovanje, može mala pomoć... imam dva napajanja, LPE2-23 420W i codegen 300xx 400w, koje je od ta dva bolje i da li bih ipak trebala uložiti u nešto poštenije da mi se sve ne raspadne... u sustavu je ECS P4M890T-M (V2.0), celeron 420 Conroe-L (512K Cache, 1.60 GHz), sapphire ati 3870 toxic s 512MB ddr4, 2x2GB ddr2 i dva do tri diska htjela bih kupiti neki polovni dvojezgreni procesor, a nisam baš pri novcima, pa me zanima vrijede li ta dva šrot napajanja išta i može li neka preporuka za jeftino napajanje ako trebam mijenjati hvala puno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
O ovom LPE2-23 420W se nemože naći baš nešto po netu što mu neide u prilog, Codegen će držati ali baš za nuždu, s obzirom na grafu i upgrade proca preporučam ovo za 259kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
tnks, je li to pouzdano, već dosta dugo mi to napajanje radi na starom računalu... evo naletio mi prijatelj na polovni fortron PNF 400w za 150 kuna, je li to bolje i je li se isplati? a ovo napajanje od 600W, i to za 250 kuna, mi je stvarno pomalo sumnjivo, pa ne napajam pećnicu ![]() Zadnje izmijenjeno od: franka. 08.03.2011. u 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
iVar
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Fortron PNF 400W je jako dobar samo što nema ništa od modernijih priključaka ili ako trebaš spojit grafu na 6pinski to ti uzme sve molexe. To codegen je OK i ja ga imam kući već godinama služi za nuždu i kao testno napajanje ali kako kažeš već je staro i istrošeno, 3870 i dual core 775 sa 3 diska i ostatkom ipak nisu totalno zanemarivi potrošači. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|