|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
(riješeno) Prespor rad kompa nakon zamjene matične ploče
Poštovanje forumaši, novi sam na forumu al čitam ga već odavno i za svaku pohvalu ste i nadam se da se admini neće ljutit ako je tema na krivom mjestu ![]() Ovako, izgorila mi stara matična i kupio sam novu Asrock K10n78d, dobio naravno instalacijski cd s driverima, sve lijepo posložio i instalirao ali komp je spor za poludit. Našao sam par programa za brisanje starih drivera i malo je pomoglo ali još to nije to..Npr Bad Company 2 MP mi je vrtio prije na 55+ fps-a a sada jedva 20 - 25. Konfiguraciju možete vidjet u profilu, ništa nije clockano..Svaka pomoć dobrodošla Zahvaljujem LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
skoro me strefilo dok sam vidio 5000+ za HD4890. probaj formatirat komp pa onda vidi. ako se i onda bude sve vuklo, flash mobo? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
A proc je ostao od konfiguracije koju sam imao jer nisam mogao ić na AM3 na staroj ploči..sve drugo sam više manje kupio novo i do sada je sve radilo kako treba iako znam da bi jači proc izvukao sve što se tiče grafike iako šta god da igram sve je bilo na max i niš nije štekalo ni najmanje..doći će na red i proc, neki x4, x6 al otom potom kada bude. Jel postoji još kakva mogučnost osim formatiranja diska? Bios je najnoviji stavljen i mislim da mi to ne stvara problem.. Zadnje izmijenjeno od: ARazer. 22.02.2011. u 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
cista reinstalacija svega? kako vec rekoh puno puta prije, ako me problem pati vise od 2-3 sata, by by. penderi u optiku, bios boot sa cd-a, za 2-3 sata ce raditi sve 5/5 (naravno - pod uvijetom da je tvoj problem softverske naravi).
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Evo formatirao disc, instalirao sve na novo, novi driveri i još veći problem..Kada je neki prozor otvoren, mičem ga brzo po ekranu i ostavlja trag kao da ih je 500 otvoreno a ne 1. Zauzeče proca je stalno blizu 100% pa padne na 20% i tako stalno. Temperature su obje core oko 30°. Instalirao sam onaj core optimizer i nanovo flash biosa sada je bolje ali kod igre opet isti problem, ne ide više od 30 fps-a ![]() zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Evo da javim, riješio problem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|