Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.02.2011., 23:06   #1
ARazer
Registered User
Moj komp

ARazer's Avatar

Datum registracije: Feb 2011
(riješeno) Prespor rad kompa nakon zamjene matične ploče

Poštovanje forumaši, novi sam na forumu al čitam ga već odavno i za svaku pohvalu ste i nadam se da se admini neće ljutit ako je tema na krivom mjestu
Ovako, izgorila mi stara matična i kupio sam novu Asrock K10n78d, dobio naravno instalacijski cd s driverima, sve lijepo posložio i instalirao ali komp je spor za poludit. Našao sam par programa za brisanje starih drivera i malo je pomoglo ali još to nije to..Npr Bad Company 2 MP mi je vrtio prije na 55+ fps-a a sada jedva 20 - 25. Konfiguraciju možete vidjet u profilu, ništa nije clockano..Svaka pomoć dobrodošla

Zahvaljujem

LP
ARazer je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2011., 08:13   #2
Charmander
Ultrapiretik
Moj komp

Charmander's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
skoro me strefilo dok sam vidio 5000+ za HD4890. probaj formatirat komp pa onda vidi. ako se i onda bude sve vuklo, flash mobo?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.02.2011., 15:19   #3
ARazer
Registered User
Moj komp

ARazer's Avatar

A proc je ostao od konfiguracije koju sam imao jer nisam mogao ić na AM3 na staroj ploči..sve drugo sam više manje kupio novo i do sada je sve radilo kako treba iako znam da bi jači proc izvukao sve što se tiče grafike iako šta god da igram sve je bilo na max i niš nije štekalo ni najmanje..doći će na red i proc, neki x4, x6 al otom potom kada bude. Jel postoji još kakva mogučnost osim formatiranja diska? Bios je najnoviji stavljen i mislim da mi to ne stvara problem..

Zadnje izmijenjeno od: ARazer. 22.02.2011. u 15:24.
Staro 22.02.2011., 15:45   #4
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
cista reinstalacija svega?

kako vec rekoh puno puta prije, ako me problem pati vise od 2-3 sata, by by. penderi u optiku, bios boot sa cd-a, za 2-3 sata ce raditi sve 5/5 (naravno - pod uvijetom da je tvoj problem softverske naravi).

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2011., 16:03   #5
yakob22
I.H.S.V.
Moj komp

yakob22's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Najvjerojatnije je softwarski problem, formatiranje i čista instalacija drivera i programa riješila bi problem...probaj
yakob22 je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2011., 17:57   #6
ARazer
Registered User
Moj komp

ARazer's Avatar

a niš, sada ću formatirat disk i nanovo instalirat win pa ćemo vidjet..javim rezultate
mislite da bi i boot biosa trebao onda radit?
Staro 23.02.2011., 14:05   #7
ARazer
Registered User
Moj komp

ARazer's Avatar

Evo formatirao disc, instalirao sve na novo, novi driveri i još veći problem..Kada je neki prozor otvoren, mičem ga brzo po ekranu i ostavlja trag kao da ih je 500 otvoreno a ne 1. Zauzeče proca je stalno blizu 100% pa padne na 20% i tako stalno. Temperature su obje core oko 30°. Instalirao sam onaj core optimizer i nanovo flash biosa sada je bolje ali kod igre opet isti problem, ne ide više od 30 fps-a Frend mi kaže da je moguče da matična nema dovoljnu propusnost ali po testovima na netu koliko vidim ima FSB 2600 MHz i po tome mora radit..Lud sam više i ne znam što napravit, ako ima tko još kakav prijedlog nek kaže.

zahvaljujem
Staro 23.02.2011., 14:28   #8
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
počačkaj po biosu, mozda ti procesor ne dobiva dosta struje, mozda ne radi na default frekvenciji
domis je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2011., 20:48   #9
ARazer
Registered User
Moj komp

ARazer's Avatar

Evo da javim, riješio problem kupio novi athlon x4 640 i sve igre lete može ključ i tnx
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno