|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
(riješeno) Zašto se nemogu skinuti Driveri sa Epox službene stranice
pozz Htio sam skinuti sa službene epox-ove stranice drivere za svoju matičnu ploču Epox EP-4PDA5+.Odaberem model ploče odeberem opciju drivers i izbaci mi drivere za chipset,zvuk,ATA kontroles,serila ATA kontroler,LAN.Odaberem drivere za mrežnu pošto mi nije XP našo kod instalacije windowsa kad kliknem na Downloads očitava stranicu i samo izbaci "problem loading page"?Probao sam preko Internet Explorera pošto koristim Mozillu ista stvar se događa.Da nebi bilo da nekaj ne valja na mom kompu probao sam i sa burazovog kompa isti se problem događa?
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Vjerojatno zato jer su propali. Btw, na dnu stranice pise. "Last modified: 03/15/04" Vjerojatno su linkovi za download istekli. Rucno nadji i skidaj.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ok hvala.
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Web im radi ali je ftp preko kojeg radi dl. u banani. Srećom imaš alternativu a to je od "origigi" proizvođača. Chipset Intel 865PE northbridge and ICH4 southbridge, to ćeš to riješit sa InfInst od Intela. Mrežna je Marvell Yukon 88E8001 pa na Marvell supportu nađeš driver za x32 XP (ima i za druge OS - eve. Audio je Realtek AC'97 (ALC850) pa na njegovom supportu imaš Ver:A4.06 Date:2008/10/1 koji je itako noviji od verzije koja je "bila" na Epox supp. Ver:A3.54a. SATA je Silicon Image 3114 (SATA 150) a sve potrebno imaš ovdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
hvala kolega Nikky kolega nino mi je prije reko da im je ftp u banani pa sam pojedinačno za zvuk i mrežu našo drivere. još jednom hvala na pomoči uspio sam sve drivere skinut ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|