|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Otvaranje porta (port forward) problem
Pozz, nadam se da ne smeta što mi je ovo prvi post ovdje i već tražim pomoć. Eto, nikako da otvorim port na Thomson TG782 routeru, pretražio sam i pratio sve upute na ovom forumu i na Google-u i na portforward.com ali ništa, nikako, već nekoliko dana pokušavam. Čini mi se da bi mogući problem mogao biti što na Thomsonovoj stranici u postavkama za Game or Application Definition pod prazno mjesto Translate To ... ne mogu upisati svoj cijeli IP kao što je recimo navedeno na PF tutorijalu i jasno pokazano slikom već mogu upisati samo 5 znamenki. Evo i slike pa pogledajte. OS je Windows 7 x64 SP1 i njegov firewall je isključen a AV je ESET i firewall mu je podešen pravilno, čak sam ga i isključio ali ne pomaže, port i dalje zatvoren. EDIT: Port mi treba za uTorrent. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Krivo ukucavaš... tu trebaš samo ukucati port dva puta, kao što si već i napravio. Tako kreiraš port i onda moraš napraviti assign port-a na IP adresu koju želiš |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
U "Translate to..." upisi port koji otvaras te udaris "add" te ce ti gore dodati port. Pod port range u obje kucice naravno upises isti port koji otvaras. Nakon toga odes na "Assign a game or application to a local network device", prebciti ce te na prvu stranicu gdje odaberes program te opet odaberes "Add" i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
@ win32, evo, dobio sam napokon neka poboljšanja tvojim uputama. U Port Checkeru mi sad po prvi put pokazuje da mi je port otvoren ali seed i dalje ne ide, tj. ide ali nakratko nako skidanja i onda opet stoji. Test u uTorrentu mi pokazuje da je port i dalje zatvoren a pokazuje mi i da i download nije podešen kako treba ali bez obzira na to skidam punom brzinom, evo slike pa reci šta dalje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|