Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.05.2005., 00:36   #1
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
10 kilokuna za 4 LCDa

Dakle, trebam 4 (ista) 17" LCDa s IPS matricom i sto vjernijim bojama (hm?). Po mogucnosti s DVIjem; monitor ne mora biti digitalan ali mi je zgodno da ima DVI iz razloga sto je kabel od graficke opremljen iskljucivo s 4x DVI izlaza, dodatni troskovi j prtljanje s kablovima mi vaista netrebaju.

Zaboravih... Response timeovi i slicne drke me NE zanimaju... Dakle, samo su boje kljucna uloga...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote
Staro 23.05.2005., 16:38   #2
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Thumbs down Jebal ga vrag...

Da niti jedan ekspert nije vidio (koliko toliko) postenog LCDa? Ok, moze i ovako. 3 LCDa, moze biti i HD15 konektor, isti budjet.

Programer

Zadnje izmijenjeno od: Bubba. 23.05.2005. u 16:48.
Oglas

Oglas
Oglas Oglasni prostor

Staro 23.05.2005., 17:14   #3
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Pa i sam znas da je vjernost boja (crna!) jedan od problema LCD-a, i da se monitori ne kupuju na "slijepo" valjda je to ljude obeshrabrilo ...

Recimo:
-17" lcd sony sdm-hs74p, dvi, x-black
Ima vjerojatno najvjerniju crnu od svih LCD-a no sta ces kad isti moze posluziti i kao zrcalo (pa ako ti to ne smeta onda preporuka)

-Odlicni su (IMO) Samsung 172X i 173P no malo su preskupi...pa mozes pogledati 710N il 713N oni su IMO najbolji iz kategorije bez DVI-a...

U svakom slucaju bjezi od Philipsa. Pojedini modeli (ne znam napamet a neda mi se sad traziti) koje sam vidio (na dva "radio", jedan "testirao") u zadnjih 2 mjeseca su IMO katastrofalni...
Staro 23.05.2005., 18:01   #4
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Citiraj:
Originally posted by E.T.
Pa i sam znas da je vjernost boja (crna!) jedan od problema LCD-a, i da se monitori ne kupuju na "slijepo" valjda je to ljude obeshrabrilo ...
A znam... Ali mi modeli bas i ne idu (lose pamtim, brzo zaboravljam). A s 2 (3) CRTa vise ne mogu raditi, barem ne u zatvorenom prostoru po ljeti.

Citiraj:
Recimo:
-17" lcd sony sdm-hs74p, dvi, x-black
Ima vjerojatno najvjerniju crnu od svih LCD-a no sta ces kad isti moze posluziti i kao zrcalo (pa ako ti to ne smeta onda preporuka)
Jel' to ovaj? Tomicini decki se bas i ne slazu s tobom, naprotiv...

Citiraj:
-Odlicni su (IMO) Samsung 172X i 173P no malo su preskupi...pa mozes pogledati 710N il 713N oni su IMO najbolji iz kategorije bez DVI-a...
To je onaj crveni uz kojeg G Spot daje bickl? Inace, koliko vidim, jako fini monitor... Pivot, DVI i HD15, veliki kut gledanja... Samo da ima jos kakav test s kalibratorom (i to kvalitetnim, kakvog zacudo koriste Tommyca's boyz) i pokaze se dobar...

Programer
Staro 23.05.2005., 22:01   #5
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Nisam citao, pouzdao sam se u svoj vid ali tog Sonya nisam imao ispred sebe vec sam se samo "igrao" s njime u Ventex-u. Dobra je stvar sto gledajuci u njega vidis i kad ti netko dolazi s leda...
Crna mi se cinila OK. Mozda doista i nije dovoljno dobra za monitor te klase/cijene no bila je bolja od ostalih (nesto jeftinijih LCD-a). Taj monitor ima netko tu s foruma sjecam se da se pisalo o njemu pa nek se javi.

Kazes uz Samsunga dobijes bicikl to nisam znao... To ti je taj HG Spot - uvijek su imali dobar marketing... .

I ja bi volio vidjeti kakav ("dobar") test 17"LCD-a.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno