|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Riknula grafa trebam novu, koju?
Dakle imao sam Terratecov Mystify 9600 XT 256 MB koja je nazalost jednostavno prestala raditi. Planiram kupiti NOVU sa cijenom do max 1000 kn. Dajte neke preporuke i obrazlozenja Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: Riknula grafa trebam novu, koju?
Citiraj:
8 cijevovoda, odlična overclockabilnost, najviše podržanih điđa-miđa.... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
imaš li garanciju na tu 9600? ako imaš, idi tamo di si je kupija i traži da ti je zamjene. ako nemaš, onda grafa koju je predložija i vudu2 znači geforce 6600. preporučam ti leadtek zbog tišeg hladnjaka, OC i cijene.
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
:confused: Nemam garanciju, da imam nebi niti planirao kupiti novu Zasto u kombinaciji s vudu 2 :confused: Opis problema s grafickom (rikavanja) je na PC Ekspert Forum :: Računala :: Problemi :: Ima li spasa za moju graficku? pa ak netko ima kakvih zamisli neka javi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
OT pitanje: kak da si smanjim font u sig-u? Izluduje me kaj su mi postovi ovak veliki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa nemoj nabrajati svaki hardware po jedan red. stavi si ili one najvaznije ili ih redaj jedan iz drugoga u istom redu (ovak kak ja imam)... P.S. i ovak su ti slova mala u sigu, jedva ih vidim...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|