|
![]() |
#1 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
LG XF2 Multimedialni Player
![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
Preporucena cijena proizvodjaca je oko 240$. Vidim da ih na idealo.de ima po 100€ , sto pretpostavljam da je lazni marketinski damping.
![]() |
![]() |
#2 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Jel netko kupio ovo cudo, zanima me npr usporedba sa wdtv ? Cini mi se sad super cjena jer u linksu dodje 999kn a dobijem kvalitetan plejer plus 500gb hdd. Iso trazit na stranice od LG i vidim da nema apdejta nikakvog pa ako neko ima iskustva da mi kaze kakvo je ovo cudo, dali ima kakvih problema? Fala! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Prvoklasni Krkan
|
Netreba mi ni LAN ni mogucnost prikljucka dodatnih USBa tako da mislim da cu definitivno to cudo uzet jer se cini super (ima DTS downsampling za razliku od slicnih rjesenja sa slicnom cjenom-mislim na uredjaje sa ugradjenim hdd-om). EDIT: ajd priupitaj kolegu dali mu cita embeded i/ili vanjske titlove na mkv? (probao sam na LG telkama njihov plejer-serija 5500- i nije citao ni titlove ni dts) Ovo mi je strasno vazno jer gledam animee koji su najcesce u MKV sa embeded titlovim i sa bar dva zvuka EN/JAP. Wii mi recimo ovo vrti i pokazuje sve zivo bez greske jedino 720p pa nadalje trza strasno, tj preslab je za hd(inace ni nemam lcd nego katodu)... EDIT2: evo bio se zaletio i kupio ovo cudo, donio doma da probam i pristekam na komp, prebacim par filmica istekam sa sejfli rimuv, ukopcam na napajanje i na AV kabel posto imam staru kanut od TVa i idem ga upalit a on nista, i probam ja par puta i ustekam ga nazad na komp a on stani...crko...odnio u links i sad to ide na servis pa onda dobivam ocito novi...vratio sam ga tocno 2h nakon kupnje al ne nema zamjene odma, mora na servis... Javim se kad dobijem novi pa napisem sta sve cita a sta ne.... BTW vec mi se zgadio! Zadnje izmijenjeno od: Disco. 07.02.2011. u 18:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prvoklasni Krkan
|
Umjesto ovog LGa uzeo Tvix n1 i Ok je, malo je slika gadna u menijima preko cinceva al u filmovima ok, jos da dobijem pravi apsect ratio i sve super! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|