|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2005
|
CMS problem - Joomla + SMF forum
ej ekipa, pozz imam veliki problem... sve sam lijepo instalirao - Joomla 1.0.11 i SMF 1.1.1 i sve samo po sebi radi ko bog... no, sad sam naravno htio spojit te baze (za sada su dvije mySQL baze) preko bridge-a...tako da radi login form i za forum i za sajt jedinstveno... sve sam pokusao, ali nikako mi ne uspijeva... cijelo vrijeme nesta sere.. tako da ne znam.. ima neko prijedlog ili upute... naso sam ih dosta na netu i radio po njima, al ne ide mi... plizz help, lagano si pucam u glavu... !! :mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
registriraj se na forum www.crojoomla.com i tamo ćeš sigurno dobiti pomoć (između ostalog tamo sam i ja) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
oke, budem.. tnx ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
postoji joomlaboard ekstenzija. to je SMF koji je integriran u joomlu ![]() dakle, ne moraš ništa kemijat... mislim da ima opcija da importaš sve iz standalone instalacije SMF-a ![]() koristim na nekoliko foruma i radi ko zver. preporuka.
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
al to je onda wrapped, jel tako?? meni bas treba unwrapped :lol: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
pa ti si module slažeš kak hoćeš... kajaznam... ja obično složim da header i lijevi izbornici od sajta (navigacijski + login) budu i na forumu... npr... Reacon Alliance WoW guild Forum
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|