|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Vikend - London
Trebao bi pomoc od nekog tko ima iskustva sa putovanjima u London!!! Mislio sam 2.4.2011. ici na koncert u London pa me zanima kako najjeftinije otputovati tamo. Isao bih 1.4.(petak) i vratio bih se 3.4.(nedjelja). Vidio sam da su avio karte jeftinije ako se putuje recimo cetvrtak-ponedjeljak pa postoji i ta mogucnost, ali za to treba uzet godisnji pa bi rađe isao na prvu opciju unaprijed HVALA svima na pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Koju kompaniju si gledao? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Ides na Ryanair, Germanwings, EasyJet, Croatia Airlines stranice, pa kombiniras datume, letove itd. Imas iz Zagreba CA za 1200kn ili Ryanair 36Eur iz Zadra, nabrzinu sam gledao pa provjeri jos. Sto se tice organizacije putovanja preporucam prouciti adekvatan topic na forum.hr kao i velikabritanija.net, sigurno ces naici na korisne informacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
ma kaj si lud stari moj...idi na wizz air..javi mi se na PM ak trebaš više informacija...ja idem stalno s njima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|