Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.05.2005., 02:06   #1
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Question Koje droge koriste zidari i ostali majstori

Mislim jesmo mi nakupina maloumnika i nepismenih majmuna kada dopuštamo da zidari tesari naplačju "basnosnovne" cifre za običan fizički rad ??? Ono u promjeni sam krova i tražim okolo majstore i svi mi imaju neku spiku pa to Vam je koliko matrijal pa si računajte toliko i ruke ... mislim likovi bubaju po 40 - 60.000 kn za 10 dana posla !!! mislim ono njih 4 bi 10.000kn po glavi za fizikaliju od 10 dana u državi u kojoj ne radi 50% radno sposobnog stanovništa i u kojoj ljudi po bolnicama sa doktoratima rade za 5 - 6.000kn mjesečno a 60% ljudi radi za ispod 5.000 kn mjesečno. Ma NE DAM im tolko ... već sam planirao "uvest" bosance, srbe, bugare, rumunje, ukrajinke da mi to naprave za normalne novce mislim pa su se pojavili pametni i razumni zagorci za nekih 2.000€ da će to napraviti ... i to toliko i vrijedi ... 10 dana posla da se skine cjelokupni krov i da se napravi i stavi novi. Mislim to je polsa ? da 10 dana ... i to tolko dođe ... mislim fore su im jače ... pa mogao bi i ja spikom 10.000 kn vam je komp i meni 10.000 kn da ga pošarafam i instaliram programe, pa to vam je posla ... daj moim te ćime se oni drogiraju ... pa saborski zastupnici rade za kikiriki u odnosu na njih, a mi smo kreteni koji su završli 1-2 faxa, magistrirali ili doktorirali pa radimo za 5 - 10.000 mjesec dana kada ovi traže za 10 dana 10.000 i više kuna ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2005., 02:14   #2
MasterX
do you speak it?

Datum registracije: Mar 2003
huh, najgori su majstori koji "ZNAJU SVE"

tj. mogu raditi od vodoinstalatera do neurokirurga... ma sve oni znaju i kada im kazes kako da nesto naprave, oni to naprave po svom jer "ONI ZNAJU BOLJE"

kata mada fakin strofa
Oglas

Oglas
Staro 19.05.2005., 08:49   #3
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
Okupi društvo i sami promijenite krov. Tako je radio stari od frenda. Trebao im je tjedan dana, a prošli su dosta jeftino (samo pivice i malo suhoga narežeš, te im platiš svakome 1000 kn). To su radili poslije posla (poslije 15 h pa do 19). 4 - 5 vas je dosta.

A što se tiče zidara oni su ti većina non stop pijani tak da se ne zabrinjavaj. Teško je nači razumne zidare.

Bran je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2005., 09:49   #4
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Talking hummm,hummm....

kak sam i sam ponosni vlasnik(jos nedovrsene !) hize da vam i ja reknem 2-3 bisera majstorska...

pocel ja davne 89-te,skupilo se 6-7 iljadi Markona, zemlju je dedek doniral, pa ono ,ajmo se kuciti.....ahaaa..

kak sam stel sve po PS-u pribavil sam sve dozvole ,dokumentaciju a bogme i projekt kuce sa specifikacijom materijala i radnih sati....

majstore kad trebas il mozes sa svjecom trazit il im [platit kolko traze....,ajde nadem zidare po preporuci od suseda, dogovorimo postenu cijenu-aka ne po m2 niti po danu, nego po zavrsenom poslu...ajde, dode i taj dan, posel pocel, gradi se Ytongom po preporuci(opet) suseda arhitekta sa visegodinjim stazom u gradnji i td... on to sve proracunal, da bu on pomogel nadzirat i suflirat ak zapne jel majstorima zidarima i to......

joj,deca kaj su ti "majstori" meni poceli delat...kak se ak niste upoznati Ytong -oliti po domace Siporeks ili plinobeton ljepi sa ljepilom za keramicke plocice te se nakon mocenja bl;okova tanko ,nazubljenom lopaticom nanosi i spaja , posel je cist b,brz i precizan, spaga na krajnjem bloku cuda radi,ali avaj !!! zidari su za prva 3 reda Ytonga potrosili 25 vreca(aka -50 kg siprokolx25!!!!)ljepila i ...Gazdaaaa, nema vise mortaa!!!WTFUCKIN.......debili su poceli nanosit ljepilo debljine morta, nisu mi urezivali coskove za betonske stupove, nego ostavili otvoreno( sto je totalna glupost jel onda dolazi do pojave toplinskog mosta, gdje zimi radi razlike u temperaturi zida dolazi do pojave kapilarne vlage, gljivica i inog, a najljepse dolazi tek na kraju...) i da ne duljim , zasrali motku do kraja!, dok smo se mi vrnuli iz ducana kreteni su mi unistili materijala za 1500 dm i sjebali mi zivot u pocetku!!

btw, dok ja nisam to sve sabral, reko, kolko TO kosta.., skinuo trosak sjebanog materijala, nahranil ih i liepe poslal dime....

i kaj, veli mi tast, pa nisi ti veci tenkre od njih da to nebus sam znal i mogel zazidat, bus pital suseda arhitekta kad zapnes i peri misko!!

i ja ga poslusal.., jes da sam se najebal ko mali Mujica, al mi nije zal, znam da sam delal sebi i ak sam kaj zajebal, mogu se samo na sebe ljutit..a ne da mi se nekakvi fuseri uce na mojoj sirotinji i jos da ih placam za to.....

tak da, nije dvorac ,al je mojih ruku djelo, i ja sam sretan i zadovoljan( jes da me male ,jel ,jebu kriza i to, al kad zamislim da mi neko nosi vrecu penez od mene za par dana fusarenja....: nono : : nono : : nono : : nono : )

uzmi jednog Pravog majstora i nabavi par deckiju iz susjedstva a za ostatak love napravi jos 2-3 wifi Noda okolo naselja..

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2005., 10:18   #5
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Re: hummm,hummm....

Citiraj:
Originally posted by mitzek
uzmi jednog Pravog majstora i nabavi par deckiju iz susjedstva a za ostatak love napravi jos 2-3 wifi Noda okolo naselja..
ovo potvrdjujem.

tesko je nqaci dobre, odnosno donekle dobre majstore, a da ne naplate basnosnovnu cifru. to tako ide. kad imam vremena, i sam radim te poslove, odnosno pomocnik sam jednom majstoru.
sto se tice cijene, obicno se uzima za ruke koliko ide i za materijal, i tekoso je naci ljude koji ti nece tako naplatiti. izrada, odnosno renoviranje (Sto je vrlo cesto isto, jer se sve rusi i radi nanovo) jedne manje kupaonice (da bude kompletirana i sve u njoj) dodje od 10-14k kuna, gdje pola ide za materijal, a pola za ruke. posao obicno traje od 7-10 dana.
tako da vjerujem da materijal za krov dodje oko 12-15k kuna, sto bi znacilo minimalno 30k kuna, i to ako nadjes neke najjefitinije, a pirotm se nadati da nece izjebati posao.

zato, nadji jednog dobrog, a za fizikaliju posluziti ce i prijatelji...
atha je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2005., 10:59   #6
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

kolko matrijal tolko ruke ... to tako NE IDE ! plaća se posao koliko vrijedi. Dakle kako sada stvari stoje mene pokrov dođe oko 18.000, grede, rogovi, paropropusne folije i ostalo oko 15.000 i za ruke im dam 15.000 kn i točka i sve je + - 10% mislim oni uleti gazda to je bilo malo više posla aj daj 25.000 i te spike ... mislim lik je dobio posao jer je imao najbolju ponudu a dodatne cifre zahtjevaju REALNA dodatna objašnjenja. Mislim ovaj obrtnik kaj bu i radi, ja sam mu 3 (TRI) puta rekao i pokazao mu neka si on još razmisli i izračuna i on je rekao 2k€ za job ... ok. A poslje je znate jasam se preračunao ili tak neš ... mislim dobi 2200€ max a ostalo njemu na dušu. Mislim nećemo se igrat posla i ciganjenja. To su balkanska posla kolko materijal tolko ruke, pogoditi tip slaganje kompa sa 1 grafičkom i kućištem pa se poslje "sjetiti" joj treba Vam i matična i proc i monitor i ... to sine si sam platiš jel si TI se ZA*EBO kad si pogađao Job. STVARNI svijet funkcionira na principu opravdani troškovi do 10% ostalo sorry sine ti si se zezno. Mislim frend radi ceste i radio je njegov stari neki dio autoputa u Njemačkoj i dao je garanciju 20 godina i sada nakon 18 godina !!! su ga nazvali da su tamo neke rupe na dionici od 300m da to dođe popravit, i naravno o svom trošku. Već mi je lagano muka od ovih balkanštvina, a krivci ste i Vi i ja jer to dopuštamo. Ja sam prestao prije 3 godine, od onda vičem na majstore i psujem na njih i zajebavam do bola jer JA SAM TO PLATIO ! i to će biti kako ja želim a ne kako on zna to napraviti. Mislim sam se hrani, sam se poji i kada mu ispadne šaraf ja mu ga dignem ako se stvarno RASPADAM od dosade ... ako ja uredno plačam odma on uredno radi ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Staro 19.05.2005., 13:58   #7
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
U pravilu se za te poslove uzima firma koja možda i je nekaj skuplja ali daje GARANCIJU na taj krov.

Ne trebaš ih pojit, hranit i imat posla sa njima.
Kaj se tiče krova-to nije zajebancija i moraš uzeti firmu koja će ti dati dugogodišnju garanciju i uredni račun.

Susjedi i fuš majstori uvijek ispadnu skuplje i još te godinama jebu ko da si im dužan makar im platil kao i nekom službeno.
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2005., 14:08   #8
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

... e to ja pričam ... ovi propali ekonomisti, kuhari, konobari, električari kaj su vidjeli kako se nekaj dela pa ošli u zidare, krovopokrivače traže ne znam koje pare, a lik koji ima obrt i radi to cijeli život traži 2,5x manje novaca od njih ... a valjda je lik OK. Mislim ima reference i tako, nebi štel da me momci u plavom priupitavaju kaj sem opet nekom kupil betonske cipelice i uplatio mu tečaj iz podvodnog ribolova ...

Staro 19.05.2005., 14:52   #9
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Pa zna se koliko se uzima za rad po kvadratu krova.
To kaj ima hrpa njih kaj bi uzimali parice je manje važno-danas imaš HRPU firmi koje se tim bave tako da fakat možeš birati...a budući da je krov investicija o kojoj razmišljaš bar godinu-dvije unaprijed imaš finog vremena izabrati.
I firmu koja će raditi i kakav krov hoćeš, ima i na rate...kredu, kaj god hoćeš...
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2005., 16:48   #10
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
ovako cijena gotovog kvadratnog metra je prije bila 1000DM sada je toliko eura(+-10%).
lijepo fino angaziras tog susjeda, sastavite ugovor odnosno ponudu s uvjetima, fino uzmes imenik republike hrvatske potrazis građevinske firme i faksiras im to. cekas da ti odgovore i odaberes onog koji ti najbolje odgovara. opet angaziras susjeda ili nekog ovlastenog za nadzor.
u tom slucaju doc ce te jeftinije puno kvalitetnije ali imas puno vise zajebancije
Oglas

Oglas
Staro 19.05.2005., 18:03   #11
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
kolko matrijal tolko ruke ... to tako NE IDE ! ...
a ni meni se to tako ne svidja, da me mozda nisi krivo shvatio. ali gamad tako radi. i to vecinom, sto je jako tuzno.
atha je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2005., 18:18   #12
SlavoS
Premium

Datum registracije: May 2003
moj glas za firmu
prvo zbog garancije i svega ostaloga (nemoras ig hranit, pojit, titrat jaja, biti dozivotno duzan,...)
a kao drugo, nedaj bog da ti neko od frendova/susjeda/rodjaka padne s krova
Staro 19.05.2005., 18:21   #13
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
I ja bi rekel firma samo treba pazit da nisu neki špreheri
Nego kaj nije samogradnja zabranjena - ono moraš uzet firmu da ti dela??
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2005., 18:33   #14
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Citiraj:
Originally posted by MisterM
Nego kaj nije samogradnja zabranjena - ono moraš uzet firmu da ti dela??
Zabranio tko ? Mislim i raditi će mi registrirani obrtnici ali ko ti brani da sam sebi po svojoj kući radiš kaj oćeš ...

Staro 19.05.2005., 19:19   #15
MRKONJA
M.U.P.

MRKONJA's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Uvezi bosance koji će to napravit za trećinu para i vjerojatno kvalitetnije nego domaći kvazi majstori.

Abit AX8 VIA k8t890//Venice 3000@2250//1x1gb PQI//POV 7600gs silent//Seagate 7200.10 250gb(16mb//sata)//Hitachi 7k160 120gb@mobile kučište//Seagate 7200.7 200gb
//Samsung SH-w163A//Seasonic S-12 380w//Sharkoon silvation

MRKONJA je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2005., 19:52   #16
big_B
Premium

big_B's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Trebaš naći dobrog čovjeka za nadzor radova, on vjerojatno zna tko kak i za koje pare radi, jer buš ovak ti koji nemaš blage o krovovima zidarima govoril kaj je krivo a oni budu od tebe pravili budalu ( kaj ovaj zna kaj slaže komjutere ).....

Nadzor je SVE, svi ti majstori više manje zanju svoj posao no imaju veliku tendenciju da se za*ebavaju (da si skrate vrijeme radova i da potroše što manje materijala)......

Ovi na koje je Mitzek naišao su stvarno amateri......., no da je imao poštenog čovjeka za nadzor imal bi kućicu za 9 dana.....
Staro 19.05.2005., 20:10   #17
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Meni isto ovaj tjedan bili za krov. LoL. No comment. Ima ko kakvog dobrog majstora za preporučit?
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2005., 20:39   #18
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Oko čeg se vi ljudi pjenite? Gradnja je biznis ko i svaki drugi. Ima jedna informatička firma na maksimirskoj prek puta dublin puba. Uletim ja unutra i pitam za grafu i tip mi veli cifru da ti oči ispadnu. Odem u links i kupim grafu za pun kurac manje para. Poslije gledam cjenik na netu od te firme na maksimirskoj i skužim da im je sva roba dosta skuplja nego drugdje. Al kaj? Skupi su, nebum kupoval kod njih nego negdje drugdje, zdravo i doviđenja. Nebum se svađal u dućanu spikom: KAAAAAAJ?!!! Ja tu grafu mogu kupit u linksu za 250 kn manje! E TO TAKO NE IDE!!! Kad se gradi kuća, uzme se više ponuda, izabere se najbolja i kraj priče. Zna se šta je ugovoreno (najbolje je napismeno ugovorit), zna se šta je napravljeno van ugovora i to je to. Spike stila "to je obični fizički rad, ja imam tri fakulteta a radim za siću i sl." padaju u vodu. Ak si tak pametan onda si i sam napravi krov, fasadu ili šta već bilo. Ili prijeđi u građevinare pa i ti mlati paru. Ja jesam građevinar i imam četvero ljudi ispod sebe. Ti ljudi rade po 10, 11 pa i 12 sati ak je hića. Rade, narade se al i zarade. Ja zadovoljan obavljenim poslom, oni zaradom. Kad nekom dam ponudu a on veli skupo, ja popričam s čovjekom, platim piće i rastanemo se u dobrim odnosima. Al najjači su mi oni koji me zovu doma i deru se kaj je meni, ima on ljude koji bu radili jeftinije, kolko ja mislim zaradit... Takvima velim da si uzmu onda te majstore i poklopim slušalicu. Nekima sam skup nekima sam povoljan. Al s obzirom koliko posla imam, mislim da nisam skup, mada to prepuštam strankama na razmatranje. Ja i moja obitelj dobro živimo ali i moji radnici i njihove obitelji dobro žive. Zašto bi netko od njih samo zato što je završio građevinsku živio od 2000 kad može od puno više? Ali ne zaboravite, ti se ljudi zaista NARADE. Neka se nitko ne osjeti uvrijeđenim.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2005., 22:57   #19
MasterX
do you speak it?

svako brani svoj dzep
Staro 19.05.2005., 23:00   #20
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Zabranio tko ? Mislim i raditi će mi registrirani obrtnici ali ko ti brani da sam sebi po svojoj kući radiš kaj oćeš ...
Ak se dobro sječam Martina Matulović-DDrop i njeno ministarstvo i to kao da spriječe rad na crno
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2005., 23:13   #21
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Citiraj:
Originally posted by big_B
Trebaš naći dobrog čovjeka za nadzor radova, on vjerojatno zna tko kak i za koje pare radi, jer buš ovak ti koji nemaš blage o krovovima zidarima govoril kaj je krivo a oni budu od tebe pravili budalu ( kaj ovaj zna kaj slaže komjutere ).....
ima jedan mali catch u toj priči jesam ja prof, jesam ja neki tam kaj lupa po kompovima, jesam ja neki kaj zna geologiju, geografiju, hidrogeologiju ali poanta je da ja ZNAM kaj oni rade i kako trebaju to napravit ... :confused: da nisam išao na fax ja bi njima bio nadzorni organ ili šef ja sam i građevinski tehničar visokogradnje tako da ZNAM kaj kam ide i kako. Kada dođu pogađat posao ja šutim ko pi*da i pustim ih da se zaseru ko grlice i klimam glavom a onda slijedi hladan tuš, mislim tako su dvojica pobjegla kada su skužili u koje su se govno sami uvalili, ispričali se kaj su oni meni vrijeme tratili i pobjegli , jesam gad ... a ono kaj fanATIk kaže:
mislim ja sam uzeo 8 ponuda koje kod kojih je razlika najmanja - najveća 4,5x !!! za isti posao i nemam problema sa firmama ili obrtnicima već sa kvazi majstorima koji mi imaju one bahate izlete da kaj si ja mislim raspitivat kod ljudi di su oni radili i kaj su oni radili i da kaj ja oću ... tip koji ima firmu i obrt donese papir, ja ću to i to jel ti oćeš to i to i to košta tolko i radio sam to i to i tu su vam alike i brojevi ljudi pa pitajte ... ja vrijeđam i psujem one "nadri majstore" ...

Staro 19.05.2005., 23:37   #22
ćiber_manija
CyberSky

ćiber_manija's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
kod mene je krov delal od mog tekta brat.
Bilo je ono kaj veliš skupi ekipu i deri.
taj njegov brat imal je jednog svog šegrta i oni su delali,još smo stari ,ja i još neki pomagali i delali. I krov je ispal savršeno.
Za crijep je stari pozval svog bratiča kaj ima kamion za drva prevoziti(ima i dizalicu na sebi) tak da nam je on dignul crijep direkt na krov(kuća je dvokatnica+tavan).
Staro 19.05.2005., 23:52   #23
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

na moju kuću crijep nebu dok sam ja živ ... to je old scool loš materijal ako nije duplo pečen i nema glazuru i ostalo ... šta Vam stari pričali crijep NE VALJA ! težak, osjetljiv, šlampav ... brrrr nema crijepa ko nekad ... ljudi živite u 21 stoljeću koristite i materijale iz tog doba ... msilim F1 se zabije sa 300 u zid i frajer preživi, aj se ti sa limenkom od šta ja znam mercedasa zakuca u zid sa 200 pa preživi ... razlika je tehnologija 18 - 19 stoljeće u odnosu na 20 - 21 tako je i sa krovovima ... crijep traje 100 godina, da ? na kojem planetu ... ja nisam u kvartu našao kuću koja ima crijep a da je stariji od 20 - 30 godina i da nije zreo za mijenjanje ...

Staro 20.05.2005., 07:48   #24
miato
(°_°)

miato's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
ja nisam u kvartu našao kuću koja ima crijep a da je stariji od 20 - 30 godina i da nije zreo za mijenjanje ...
cudan ti je taj kvart
na mojoj hizici (tocnije od mojih staraca) stoji biber crijep vec 23god. i ne izgleda kao da ce uskoro poceti pucati
jedino sto izgleda shugavo onako sav rozo-izblijedjen

Toshiba m200 TabletPC + Samsung 205BW
miato je offline   Reply With Quote
Staro 20.05.2005., 11:08   #25
ćiber_manija
CyberSky

ćiber_manija's Avatar

Gle ja nisam rekao da je crijep najbolji.
No ni crijep nije loš, zapravo jednio kaj je bolje od crijepa je biber. Po meni je crijep najljepše vidjeti na kući.
Staro 20.05.2005., 13:24   #26
MasterX
do you speak it?

Citiraj:
Originally posted by miato
cudan ti je taj kvart
na mojoj hizici (tocnije od mojih staraca) stoji biber crijep vec 23god. i ne izgleda kao da ce uskoro poceti pucati
jedino sto izgleda shugavo onako sav rozo-izblijedjen
to sam ja BDu objasnjavao pola vojvodine (onih starih kuca) ima biber-crijep

te kuce su stare po 100 i vise godina a i crijep je toliko star...
Staro 21.05.2005., 11:41   #27
miato
(°_°)

miato's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by ćiber_manija
Po meni je crijep najljepše vidjeti na kući.
potpisujem

Toshiba m200 TabletPC + Samsung 205BW
miato je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2005., 16:27   #28
Chuby
Premium
Moj komp

Chuby's Avatar

he he he vidim da sam jedini koji nema problema s majstorima stari mi je bil gradevinarac u mladim danima tak da imam nekoliko brojeva telefona ako treba neki veci zahvat, brzo, jeftino i bezbolno
kad ste se vec ulovili krova, ja imam "salonitke" na krovi i super su mi, ako bas koja pukne za 10, 20 ili 30 godina nova je 30-ak kuna a pokriva dosta veliku povrsinu i brzo se zamjeni
Chuby je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2005., 16:34   #29
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
To baš i nije estetski...
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2005., 16:47   #30
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

... hosekra i izgleda ko crijep
http://hosekra.si/kritina.htm pa oko "bacit" molim ...

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno