|
![]() |
#1 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Podloga za miša
Malo gledam u linksu one podloge za miša od 100 do 200kn. I onak treba mi nekakva podloga i sad si vrtim film da li se isplati dat tolke pare za to? Inače posjedujem mx510. Molim prijedloge, osobna iskustva... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
treba imat dobru podlogu, ali za nju dat 100-200 kn.... puno.... ja sam kupio u vg u jednom pc dućančiću (da sad ne reklamiram) "durable 5700" podlogu za kojih 40-50 kn, ne sjećam se, al podloga je odlična, pogotovo sa obrnute strane ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ovisi za sta ti treba, meni hitno treba neka dobra podloga za CSS jer mi je mis tweakan MX510 na 500Hz i tocno osjecam kako me podloska koci u preciznosti. mislim uzet ili func ili everglide richocet. do 200kn negdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Kad se naviknes na Func i MX-a sve ostalo trza, kasni...
![]() |
#6 |
JDM
|
Ma meni miš ko da se teško vuče po podlogi. Mislim nije do miša, nego do moje znojne ruke na drvu. Em ostaju packe, em usporavam flow miša. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
gle kvalitetna podloga čini razliku u igrama,ali stvar je u tome što nije svaka podloga za svaku ruku (a ni miša) ja sam npr. strašno navikao na cloth podloge i sve druge kombinacije (staklo,plastika,aluminij i slično) mi jednostavno ne odgovaraju moj preporuka je da isprobaš (ako si u mogućnosti) Func ,FatPad, icemat i coolermaster aluminium pad pa vidi koji ti matrijal najviše odgovara |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
meni je podloga stranica papira A4 i nemam nikakvih problema. Precizno, uredno, nema problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |