|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() Stid vas bilo,kako to ja sam doso sa kantride,pa vas jos moram obavjestavat o kupu Svak cast igracima i trenerima Samo da su 1.poluvreme igrali bolje Idemo im uzet trofej u split
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Kad već Dinamo nemre nikog pobijedit : hitthewa : Bar neće Hajduk zet duplu krunu. Iako bi najrađe da ne uzmu niš i da Zagreb bude prvak.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Kratak rezime (ali ipak IMO): Lose prvo poluvrijeme. Vrlo dobro drugo. Prilicno ravnopravna utakmica, Rijeka za malo bolja sto se i vidi u rezultatu... Bit ce napeto sljedecih nekoliko tjedana! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
U splitu im treba samo x i to je to,1-1 Savrseno bi bila pobjeda rijeke
![]() |
#6 |
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
Kaj se tiče kupa - mislim da je sve otvoreno! Moguće je da u Splitu bude 0:0 ili čak da neka ekipa uvali i po nekoliko komada. A kaj se tiče prvenstva: po meni su sve tri ekipe Rijeka, Hajduk, Inter u jednakoj šansi da budu prvi - Hajduk iako je prvi nije uvjerljiv a i ima dosta teški raspored! Ali sa domaćim pobjedama i još kojim trobodom u gostima (sa izravnim suparniciuma) bit će prvak... a i Hajdukova je prednost što više ne igra sa Zagrebom! ![]() Iz razloga što poštujem sportski duh - neka pobjedi najbolji, bez obzira tko to bude... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Sve u svemu ja sam zadovoljan rezultatom i igrom Rijeke u drugom poluvremenu.Da je jos novakovic zabio ono sta je morao bilo bi bolje ali i ovako mislim da je ovo sasvim dobar rezultat ako se uzme u obzir da su ove dvije momcadi podjednake.Mislim da im mozemo zabiti gol na Poljudu a onda se prica okrece svak isljedeci gol vrijedi dvostruko... Sve u svemu navijanje je bilo dobro,tekma ok...7000 ljudi i 200tinjak Rijeckih tovara.. ![]() Nadam se da ce ici brod za Split zna tko sta o tome vise?
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
aKKo Rijeka bude na 80ak posto igre iz drugog poluvremena ne vjerujem u to da bi mogli izgubiti kup... jedna akcija... i jedan gol... i sumnjam da bi Hajduk mogao onda iznenaditi...3 gola, cak i na Poljudu... tesko... Prvenstvo? Ne vjerujem da ce unatoc "losim" igrama Hajduk izgubiti mjesto vodeceg... ne iz razloga sto je ne znam koliko kvalitetniji... vec jednostavno ove sezone jurisa na dvostruku krunu... i u slucaju da padne na Poljudu... ostaje mu samo prvenstvo na kojem se "vadi"... Inter je napravio pravi bum... i svaka mu cast, ali se bojim da bi mogli "puknut" u kljucnom trenutku... Rijeka, na najboljem putu za osvajanje Kupa.. i ako im to uspije mislim da bi moglo doci do "zamora" materijala... falit ce motiva... decki su izgarali na terenu u kupu.. tako da opet... jedno je sigurno... promjene se dogadjaju... veliki vise nisu nedodirljivi...
![]() |
#10 | ||||||||||||
Premium
|
ja ne znan o cemu vi pricate ovde ovo je najlosija sezona otkad postoji hrvatskog nogometa u sridu su igrale nase dvi trenutno najbolje momcadi i ono je sto su gledatelji dobili jadno cak i za nase uvjete, u rangu s prvon ligon na Islandu jedino sta san vidija u 90-min igre su prekrsaji bilo ih je priko 50 sto znaci da se ni minuta i po nije odigrala bez prekida na utakmici Chelsea - Liverpool u ciloj utakmici bilo je 3 (slovima: tri) prekrsaja znan da se nasa liga ni u snovima ne moze usporedit s engleskom ali sta je previse previse je
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
partibrejker
|
Citiraj:
![]() Može bit 2:1 i produžeci (ili odmah penali - neznam koja su pravila) ![]() Kaj se tiče lige- jad, tuga i bijeda (slika i prilika našeg gospodarstva ![]() PS.Jel ima kladioničara među forumašima? I jel imao tko kakv jači dobitak? Ja se ponekad kladim - dobio sam 3 puta i to 215-330-350kn i nikad više! Po slobodnoj procijeni u minusu sam 2000kn! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
da je lako bit u plusu kladionice se ne bi ni otvarale
![]() |
![]() |
#13 |
partibrejker
|
Tooma - moj profa iz srednje - pratio je 3 nogometne lige(engleska 2, škotska 1 i talijansku 2) Na svoje oči sam vidio kako je u roku mjesec dana tri puta dignuo (14k, 24 i 9k kuna) (na sistemima 6 fikseva + 3 od 9). Još ga je jedan listić sjeb** kad je igrao za fiks da će Celtic dobiti sa 2 gola razlike a on odigrao 1:1! I tu bi bilo nekoliko tisuća! Inače, jedan put mi je složio listić i dobio sam - a 2 puta mi je rekao na što da igram (koeficijenti 3.6 i 4.0 koji su bili dobitni) ali ja to nisam dobro iskoristio! On je sigurno u plusu. Samo on kad izgubi - onda pukne 400kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
Nije to samo slucaj Hajduka... da ne bi tkogod krivo pomislio... Mali Inter, momcad bez zvijezda, ali momcad sa velikim M... ni iz cega stvorili su priliku... Varteks u sezoni kad je pala Aston Villa... Osijekovih 3:1 protiv Anderlechta u Gradskom vrtu... Gdje su danas te momcadi? Bez kontinuiranog i planskog rada nema i ne moze biti rezultata... ne samo u sportu... sapienti sat...
![]() |
![]() |
#15 | |
Registered User
|
Citiraj:
KUP JE NAS KUP JE NAS KUP JE NAS
![]() |
![]() |
#16 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
a kad vec usporedujemo onda pogledaj tekmu milan juve prvo poluvrijeme,pa ja se kladim da je bila bolja tekma u prvom poluvremenu rijeka-hajduk,a jedan Camoranesi vjerojatno vrijedi vise nego ta 22 igraca na terene na Kantridi.Tako da mislim da kvaliteta nogometa i nije bas tako jako jako losa.Mislim da je za nase uvijete i onoliko koliko mi ulazemo sasvim dobra... BTW Mi mozete reci vi Zagrepcani (jer to vecinom cujem od Vas) zasto uvijek kazete utakmica je na Rijeci? A ne u Rijeci....to me ful iritira pa pitam!:confused:
![]() |
![]() |
#18 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
al se nekad dobro jelo...
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Registered User
|
Kaze se u Rijeci,mozda su oni u skoli doslovno shvatili Ja sam se sada vratio sa kantride,prehladjen sam,mokar do kostiju,ali isplatilo se ic
![]() |
#25 |
Tlacitelj i neznalica
|
A zasto bi bilo u Milanu ,a kada je Rijeka u pitanju onda je na Rijeci....Mislim da je stos u tome sta ljudi rijec Rijeka postovijecuju na rijeci rijeka kao rijeka koja tece ispod Savskog mosta -Sava, pa onda kazu na Rijeci.... Znaci "U RIJECI"!!! Ali stos je u tome sta to govore i komentatori i ne kuzim zasto!?!?
![]() |
#26 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Tlacitelj i neznalica
|
Sto mislite o jucerasnjoj tekmi? Meni sa tribina je izgledalo poprilicno lose,s tim da s tribina uvijek izgleda malo bolje sto znaci da je vjerojatno bilo vrlo lose,bar sta se Rijeke tice,a mislim da ni hajduk nije nis bolje puno odigrao sve u svemu rezultat realan... NISTA-NISTA Iako je teren vjerojatno bo tezak ni na tribinama(ili se kaze u tribinama ![]() sve u svemu veselo vece!!! ![]()
![]() |
#28 | |
Registered User
|
Citiraj:
Pa i tekma i nije bila tolko losa,niti navijanje nije bilo jako lose.Isplatilo se ic pogledat,makar sam bio mokar do kostiu
![]() |
![]() |
#30 |
Registered User
|
Vidio sam kod busne nekog lika sa slomljenom rukom(u gipsu),Mrtvog pijanog kako skace po kisi,sa crnom kosom i bradicom ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|