|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
(riješeno) Dosta usporen komp i nakon rušenja Windowsa
Evo ovako, nakon rusenja windowsa(zbog slucajne greske) gdje sam brisao i formatirao samo C particiju i opet instalirao win 7 ultimate 32bit, komp mi bio jako steko, imam ukljucen winamp, firefox, msn, word i u pozadini pover iso, zasteka, pogotovo dok se mijenja pjesma il dok otvaram prozor od worda pa opet od firefoxa. Instalirao sam i tune up utilities 2010 i optimizirao komp koliko je islo, fragmentirao disk i opet nista, opet je stekalo. Pa sam mislio da nije do windowsa, pa sam instalirao opet druge win 7 ultimate 32bit, i opet se pocela pojavljivati ista greska. Imam ukljucen gadget onaj da mi pokazuje koristenej ram memorije i procesora, i tu mi pokazuje da je procesor na 4% a rm na 45%, pa jel mozda razlog to sto mi fali rama za te aplikacije il sta? Hvala unaprijed, konfu imate pod moj komp |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Probaj maknuti rame od 512 mb, ostavi si samo ove od 1 Gb. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A koja je "slucajna" greska u pitanju? Sto kaze event viewer -> system? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Mala greska je to sto sam isao instalirat windowse na treci hard koji pripada susjedu i nisam iskopco bio svoje diskove, pa su mi navodno(tako mi je receno) osli bot/boot sectori na hardu sa winsima, nisam mogo uc u winse nikako, pa sam rusio winse prvi put, pa je pocelo stekat, pa sam rusio winse drugi put i sad opet steka... Sad sam povadio plocice od 512mb pa cemo vidjet... PS. Znam doc do event vievera, al sta tam tocno trebam napravit? Zadnje izmijenjeno od: gaggo. 23.01.2011. u 11:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pogledas kakvih errora ima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
evo nakon nekoliko dana rada, nije toliko steko, nakon sto sam povadio plocice od 512MB, jel to znaci da su one neispravne il je samo bio problem u brzini? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|