|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
qTorrent, šta da odaberempod settings ??
Kako bi postigao maximalnu brzinu downloada trebao bi uskladiti postavke programa qTorrent prema mojoj internet vezi Evo podataka za moj internet do kojih sam došao na stranici http://speedtest.net/ -download 3.04 mb/s -upload 0.48 mb/s Prema tim podacima šta da odaberem u slijedećim prozorima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
kako bi postigao max brzinu treba ti ili dobar tracker ili usrani tracker s puno seedera ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma znam to ali kako da podesim qTorrent to me zanima. Koliko sam čuo je da, ovisno o internet brzini, se trebaju upisivati razne vrijednosti u potrebna polja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Jel znas engleski? procitaj kaj pise pored pojedine stavke i stavi "pravilo" koje ti odgovara... dakle upload/dowload ako ostavis 0 koristit ce sav raspolozivi bandwidth, ako ograicis, koristit ce do te graice. ostavi a nula, pa mozes klik na torrent bandwidth allocation i odredi brzne samo za taj torrent. sto se tice broja konekcija, vise konekcija veca brzina. ako stavis a upload 200 i imas ovaj svoj mali bandwidth i saljes to a 200 usera nebuju bas puno dobili... queue ako je broj aktivnih torrenta 8, a ti stavis skidat 10, dva ce bit a cekanju dok se ne oslobodi jedno mjesto, dakle dok se bar jedan ne skine do kraja... znaci od tih deset pet ti treba prije od drugih pet, pa ces njih prije skinut, a ostale kad ovi zavrse.. uglavom mozes ostavit sve default postavke i nebudes zakinut za nista.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|