|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
(riješeno) Copy/Paste ne radi na C: i D: particiji
nemogu nista kopirati na C: ili D:, mogu kopirati jedino izmedju foldera (recimo C:\Folder1\). dobivam ovu poruku: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
reinstalirao sam microsoft visual c++ runtime - nista. ocistio registry sa ccleanerom i spybotom - popravljeno,radi. nikad nebi rekao da je stvar bila u registryu... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Evo imam i ja isti problem, tj sličan, mene zaj prebacivanje sa usb sticka na hdd u laptopu i obrnuto. Probao sam ccleanerom, registry convoyem, reinstall c++, i opet bez rezultata, svaki put baca runtime error čim stisnem paste, ili copy to ili move to, nebitno. A kopiranje mapu po mapu, radi bez problema, zaj samo kopiranje iz roota. Nod ne pokazuje ništa.
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Odradi scan sa combofix-om? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Jok, ne vrijedi, nađe greške u registry-u ('slavni' folderi sa malim L, gledao sam ovak u registry-u), popravi, ali ja opet ne mogu ni kopirat direkt sa copy to ni copy pasteat. A od jučer ne mogu ni sa d na c particiju kopirat, znači unutar hdd-a, grrrr. Ma sve mi se čini da je to neki komatozni spyware ili tako nešto, pa mi izgleda ne gine reinstall win-a. A kad uzmem u obzir da je gore na lapu 7ica od prvog dana kad je službeno predstavljena i da je lap svakodnevno 10+ sati u upotrebi za raznorazna presnimavanja sa svakakvih usb stickova, prijenosnih hdd-a, download aplikacija za mobove i ostalo, još je to dobro i dugo izdržalo bez potrebe za reinstalacijom (a da ne pričam da sam i prešao s nvidie na ati grafu u njemu Čekam hdd, produžio sam ugovor za maxadsl pa ću izvadit taj hdd iz case-a i stavit ga u lap jer sad nemam love za novi a ovaj mi je definitivno postao premali i instalirat ponovo 7icu gore, tj na novo, i onda će biti mir što se toga tiče. Bar se nadam.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|