|
![]() |
#1 |
student
Datum registracije: Mar 2005
|
HDD - safetly remove
kod frenda sam instaliro win , kupio je komp... i dolje u desnom kutu kraj sata pokazuje mi da mogu safetly remove c: d: (mozd netocno pisem, al valjd se razumjemo) , nekuzim otkud to, to jos nosam imao prilike vidjeti da tak nest pise za jedini HDD u kompu.... Thanks i usput na mandrake 9.2 iskljucio sam graficko sucelje, vise slucajno nego namjerno, sad mogu samo da tipkam, kak da ga opet ukljucim... nisam bas s Linux-om najbolji... ....ak neko usput naide da se kuzi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
x windowse dignit ces s naredbom startx
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
pa lijepo se ne instaliraju nvidia sw ide driveri i nema ništa od safely remove opcije. a nije da se nešto gubi neinstalcijom dotičnih drivera, koliko sam ja čuo, na glasu su kao problematični. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
a daj mi reci jel ima kakvih očiglednih dobitaka zbog kojih bi bilo vrijedno instalirati ih? neda mi se baš eksperimentirat trenutno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
student
|
frendu mi je to prvi komp, pa onda instalira sve CD-e koje je dobio, pa tako i to najvjerovatnije... mislio sam da je problem u necem drugom, kad je samo to, onda nek i ostane, nesmeta... Hvala za 'startx' :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
student
|
...
|
|
Oglas
|