|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Problem oko Windows 7 Professional ?!
Pozdrav svima. Dobio sam original Genuine Windows® 7 Professional i sada me zanima, jer da si zadržim te windowse ili da ih prodam. (nemam firmu i nisu mi potrebni ® windowsi- to je privatno) Neki ljudi mi kažu da ih zadržim neki da ih prodam, pa stvarno neznam i nerazumijem se toliko u to !! - Kažu da Original Windows®7 Professional imaju bolju zaštitu od virusa, da se automatski spajaju na internet iz dana u dan i obnavljaju tu zaštitu i sigurniji su. - Također da kod originala i nije toliko potrebna druga vrsta zaštite, jer sami windowsi su dobri. Dok piratski se lagano dobije virus, i zaštita nije toliko jaka. Da se znaju često srušit windowsi, javljaju se problemi. Pa bih molio da mi malo to pojasnite i kažete ukratko o tome (koliko bih mogao također dobiti za te Genuine Windows® 7 Professional , jer sam vidio da im je cjena u trgovini po 1.500 kn) |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ako ti treba lova prodaj, ako im je suđen virus će dobiti i orginal i pirat. Razlika ti je samo u licenci ništa više. Update imaju oba pa tako da ti to pada u vodu. Dodatak: Antivirusna zaštita ti mora postojati na windowsima, na tebi je dali ćeš koristiti neki free ili neki koji se plača. Također pogledaj i Mikrosoftov antivirus dosta je hvaljen Microsoft Security Essentials koji je besplatan. Zadnje izmijenjeno od: hardflat. 19.01.2011. u 17:17. Razlog: dodatak |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Kažeš da je samo to razlika, znači ja sa Original windows-ima nemam nikakve drugačije pogodnosti/zaštitu/opcije. Znači nema apsolutno nikakve razlike, mogu raditi sa Originalom isto šta i sa Piratskim ?!? A koliko bih mogao dobiti da bi prodavao te Windowse ?! Zadnje izmijenjeno od: Zeromoves. 19.01.2011. u 18:05. |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa čekaj jel to OEM ili Retail? Ako ga ideš prodavat nekoj firmi onda oni nemaju račun ni nikakav dokaz o kupnji niti mogu SW "otpisati". |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|