|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2009
|
acer S243HLbmii vs samsung bx2431 vs p2470h
Dakle ljudi nakon dugotrajnog čekanja della u2311h koji je bio najavljen da dolazi 15.1 , tip s foruma je zvao par dućana koji ga dobavljaju i rekli su mu da ekrani još neće dolaziti , da će ih moža biti za oko 3 tjedna a onda nece vise biti po cijeni od 1850 koje je bila akcijska nego više a ja nemogu povise 2000 , uostalom budem li cekao kupac sadasnjeg samsunga ce mi odustat , dakle odlučio sam se uzeti neki tn , prijatelj mi ima samsunga bx2431 i ekran je savršen , jucer sam radio ispred njega , 3 ekrana između kojih sam u nedoumici su : 1. http://www.protis.hr/products/detail...g-bx2431/37854 dakle to je navedeni samsung kojeg prijatelj ima , neznam zasto je tu tako jeftin , u adm-u je 2100! xd 2. http://www.protis.hr/products/detail...ms-black/28744 drugi ekran je samsung p2470h , odličan ekran , svida mi se ali nema led pozadinsko pa mi se bx2431 nekako čini kao bolji izbor 3. je acer S243HLbmii , dosta ishvaljen ekran , u bug-u je na testu 24-inčnih ekrana dobio best buy oznaku , ogromni kontrast , proglašem najboljim tn-om 2010 ,neki dan sam ga vidio uzivo u emmenzete i super je ali je taj ducan skup pa je tamo 2100 , ne mogu ga nac u adm-u ni u protisu , tako da treba mi savjet između ova 3 ekrana i pomoć s pronalazenjem acera , takoder ako imate neki 4. ekran kao preporuku samo vi recite. Još jedno pitanje , cuo sam da je bolje ako se spoji hdmi kabelom nego vga kabelom , e sad meni grafulja ( gainward gtx285 ) nema hdmi al imam adapter , jeli ima razlike ako se spoji adapter to hdmi to hdmi i ako se spoji hdmi to hdmi kod grafe koja ga ima , zvuk me ne zanima , samo kvaliteta slike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
@ s3t hooligan - ja sam prije 2 tjedna kupio BX2431 i tjedan dana su me boljele/pekle/suzile oči od njega, već se pisalo o tome tu, očito nisi čitao to... http://forum.pcekspert.com/showthrea...117905&page=22
![]() |
#5 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Sretno s kupnjom, ali što se spajanja tiče, ja bi ili DVI ili HDMI, nikako VGA, ima dost razlike u slici !
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
a dobro , vidit cu , jos se moram odlucit izmedu njega i acera , najvjerojatnije acer ,samo ce mi bit spojen na vga dok mi ne dode hdmi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
btw. kako ne mozes naci, zipa ovo edit: i nikakav vga, ditalci zakon |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Imam tog Acera, sve super 5, samo sto nema dvi...pa svaki put moram rucno ugasit monitor kada gasim komp...i kut gledanja nije bas bajan, u photoshopu sam vidio dosta izoblicenja boja ako gledam s malo povisenoga...inace super monitor |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
a pazi ima i samsung 2000000 mana , sad cu nazvat protis pa cu vidit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Neznam za Samsunga, nisam ga nikada imao, prije Acera sam imao Philipsa 170C, i na Aceru je kontrast 10x bolji, ali naprimjer u Photoshopu kada se radi sa plavom bojom, ako se gleda malo vise odozgo, boja je ljubicasta, ali to je valjda i mana TN matrica... Cijeli dan mi je na 50% brightness, osim kada mi sunce gleda ravno u prozor gdje mi je komp, onda pojacam na 100% i onda sve vidim najnormalnije, dok prije na Philipsu nisam nista vidio...navecer naravno 0% brightness... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|
|