Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.01.2011., 21:53   #1
keyser_s()ze
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Miš sa tankom žicom

Koristio sam do sada a4tech x718 štakorče. Nije ništa ekstra miš, ali posebno mi se sviđa što ima umjesto standardne žice onu tanku (mislim da je 2.2 mm ako se ne varam). Išao bih ga mijenjat jer lagano je kotačić počeo zaje****t, što nije ni čudno jer kuha granate u codu na dnevnoj bazi više od tri godine

Problem je što po svemu sudeći niti jedna trgovina više ne uvozi a4tech (ne računam sharkoon), a nisam uspio pronać niti jedan alternativani sa tako tankom žicom. Da li ima netko možda kakvih saznanja gdje bi se moglo nać takvo nešto?
keyser_s()ze je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2011., 22:02   #2
FitzTN
Premium
Moj komp

FitzTN's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Imaš sad ove nove, revolucija u svijetu miševa uglavnom, ali nemaju žice uopće!
FitzTN je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.01.2011., 22:04   #3
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Potraži na ebayu. Nisma uspio naći taj x718, ali možda ima neki sličan njemu sa takvom žicom.
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=a4t....c0.m270.l1313

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

borny je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2011., 22:59   #4
keyser_s()ze
Premium

Citiraj:
Autor FitzTN Pregled postova
Imaš sad ove nove, revolucija u svijetu miševa uglavnom, ali nemaju žice uopće!
Imam bežičnog, ali nije to to. Nije mi uopće bitno da je baš taj model. Bitno mi je da je ovakva žica (i da je barem toliko precizan). Ebay je dobra ideja, ali neda mi se čekat mjesec i pol da stigne

Baš skrolam po logi modelima i nemogu vjerovat da nijedan nema, a stvar je preprepredobra.
Staro 08.01.2011., 23:06   #5
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Pa ne treba uvijek mjesec i pol, ali barem nećeš više tražiti. Naručiš i kad dođe, dođe
Meni su stvari znale doć najčešće za 2-3 tjedna, govorim o Kini i Singapuru, ne znam kako je s ostalima.

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

borny je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2011., 02:13   #6
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
zasto bas ta ultra tanka zica a ne neka normalna "deblja" par milimetara?
prileee je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2011., 05:03   #7
Mad_Duke
Guest

Odreži žicu i lijepo ju zalemi umjesto bili koje "debele" na kojem god hoćeš mišu.
  Reply With Quote
Staro 09.01.2011., 11:05   #8
keyser_s()ze
Premium

Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
zasto bas ta ultra tanka zica a ne neka normalna "deblja" par milimetara?
zato kaj se uopće ne osjeti, efekt je kao da je bežičan. Nikad nigdje ne zapinje niti se osjeti...

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Odreži žicu i lijepo ju zalemi umjesto bili koje "debele" na kojem god hoćeš mišu.
Koliko sam ja višan sa lemilicom veća je šansa da ću si zalemit prste umjesto kabela Jednom sam čak uspio proizvesti mitologijski bijeli dim na jednom pojačalu...
Staro 09.01.2011., 15:05   #9
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
pa na koliko to prostora mices misa kad ti kabel zapinje ili nesto :\
onda jednostavno go wireless i gg
prileee je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2011., 15:43   #10
FitzTN
Premium
Moj komp

FitzTN's Avatar

A dobro, mislim da je ipak najbolje naručit s ebaya, ako ne želiš lemit ili koristit wireless.
FitzTN je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.01.2011., 16:32   #11
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
@keyser_s()ze, pogledaj si Canyon miseve, ako imas gdje prilike. ja imam prakticki najjaci njihov model s kojim sam vrlo zadovoljan, nema ga vise u prodaji, tocno ovaj. klikni na link i uvecaj sliku, pa vidi da li ti se svida debljina. ja ovako odokativno canyonu sto imam bi dao nekih ~3mm, mislim da su i ostali modeli bili tako negdje po debljini zice.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2011., 22:33   #12
keyser_s()ze
Premium

je pa to ti je a4tech samo drugo ime nakeljeno gore, budući da canyon ništa sam ne proizvodi, normalna stvar. Da znam da ih više nema, šteta. U mojem je isti senzor ko u mx518, a bio je u 1/3 cijene (davne prošlosti). ccc
Staro 10.01.2011., 00:05   #13
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
da, vidio sam po slikama da su isti, samo drugi proizvodac pise. mene iskreno ne dira niti 2%, imam njihove slusalice koje su bile 72 kune, i predobre su mi. misonja isto tako, 145 kuna je bio, odraduje svaku kunu koliko je placen 5/5.

a da riskiras i uzmes ovoga: Canyon CN-MSL5A? ovo je manji, no meni bolje lezi u ruci, a imam sapu. veci ima istu cijenu, no meni je bolji ovaj manji: CN-MSL4.

inace sam malo klikao sa oba, zaista su ugodni za rad. plus sto imaju gumirano sa strane za palac, i za ovaj mali znam da je presvucen kao nekakvom tkaninom. i da, ima back/forward tipke, sto je, kad se naviknes, must have .

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2011., 02:50   #14
[GOW]Nec
Premium
Moj komp

[GOW]Nec's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor keyser_s()ze Pregled postova
Koliko sam ja višan sa lemilicom veća je šansa da ću si zalemit prste umjesto kabela Jednom sam čak uspio proizvesti mitologijski bijeli dim na jednom pojačalu...
Pozoveš rundu pa ti ja zalemim..?
Staro 10.01.2011., 12:00   #15
keyser_s()ze
Premium

Došlo je do razvoja situacije Kako je problem samo u kotačiću palo mi je na pamet da ga pokušam očistiti. Ugodno sam ga rastavio, kad ono na iznenađenje kotačić je mehanički, nije klasika tipa logi gdje optički senzor hvata pomake... uzeo sam bočicu acetona (ilitiga ono što skida lak za nokte) i izlio ga po mehanizmu (po cijeloj unutrašnjosti zapravo. tako zalivenog vrtio sam kotačić u prazno cca 3 minute, a na kraju sam ga ostavio da se još malo paca u krigli vode. ostavljen preko noći da se osuši ispred peći. danas sam ga složio i radi kao urica

ima i popratnih efekata. plastika je na mjestima malo pobijelila (čitaj spaljena je boja), ali samo sa donje strane, ali koga briga. izgleda da su i nožice malo "očišćene" i sada miš doslovno leti po podlozi (neka metalna iz metroa), što je u svakom slučaju pozitivno i dobro došlo...

Citiraj:
Autor [GOW]Nec Pregled postova
Pozoveš rundu pa ti ja zalemim..?
za sada neće trebat, ali odma mi je toplije pri srcu kad vidim da je domorodac spreman uskočit sa lemilicom.
Staro 14.01.2011., 22:03   #16
Pepermint
Premium
Moj komp

Pepermint's Avatar

imam i ja navedeni miš još malo će bit 4 godine isto bez greške radi, za pohvalu je, a platio sam ga 135kn
Pepermint je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno