|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Kako upakirat u rar-u fajl od 3gigabajta da iznosi oko 10 megabajta?
Molim vas za jedn info nišao sam na ovaj link: **************************************** kao šta se vidi u linku u 11megabjata u rar fajlu je upakirano 3.5 gigabajta...zvučalo mi je nevjerojatno pa sam išo skinut link i stavrno je tako,da li netko zna kako se to radi samo mi nemojte nuditi onaj kgb program jer sam probao pomoću njega upakirat pa mi nije niš manje iznosilo nego moja stvarna veličina fajla.hvala ![]() Zadnje izmijenjeno od: tor. 11.01.2011. u 17:31. |
![]() |
![]() |
#2 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
i ta upakirana stvar radi kako treba ? jedini način da se nešto smanji je da se smanjuje ono što već nije kompresirano npr mp3, iso, mkv, avi itd su već jako kompresirani file-ovi i rar će ih malo smanjiti, ali zato npr raw video se da jako kompresirati
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Svojevremeno sam se služio programom RatDVD koji je 400Mb fajl otpakirao u puni dvd film. Nemam blage kako su to uspjeli, ali kompresija od 10x me ugodno iznenadila.
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Napuni .txt. file sa milijardu nula, sejvaj, pa zararaj, pa ces vidit kaj je kompresija ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|