|
![]() |
#1 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Razer Abyssus - iskustva i komentari?
Zanimaju me vaša iskustva s ovim mišem i kakvi su dojmovi? Planiram si ga uzeti jerbo je moj Logitech BT58 već zaista odradio svoje nakon dugo godina. Nisam zagriženi gamer tako da mi ne treba milijun tipkica, već mi se sviđa klasična postava tipaka sa hi-res senzorom. Bude tu DotA-e i ponešto FPS-a od igara. Uglavnom koristim claw-grip, probao sam ga držati u ruci i fino mi leži, nisam ga samo imao prilike isprobati u praksi. Košta 350kn cca.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Jel zna itko kakva je razlika između: LENOVO RAZER Abyssus i... RAZER Abyssus Osim što je ovaj drugi skuplji 100kn i prvi ima Lenovo u imenu. Vidim po svim recenzijama samo običan Razer, a za ovaj Lenovo Razer samo pokoji komentar po forumima tipa "dobar je, uzmi si ga" no ništa konkretno. BTW ovaj s Lenovo u imenu je na akciji u Linksu u subotu (8.1.) za 180kn pa ga si mislim upecat tada ako je miš općenito ok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Update! Uzeo danas na akciji tog s Lenovo Razer u imenu za 180kn. Što je najbolje razlike između ta dva bar meni nisu vidljive golim okom, kutije su im u potpunosti iste, miševi su u potpunosti jednaki, a o Lenovu nigdje ni riječi osim kaj je 100kn jeftiniji. Pitom sam dečka na blagajni jel zna šta je točno različino no ni on nije suguran ali misli da Lenovo samo sklapa za Razer miševe pa su im troškovi izrade manji nego uobičajeno, čak sam poslo upit supportu Razera no nisu mi ni oni odgovorili (možda ni sam Razer nezna u čemu je razlika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Logično,jer inače je Abyssus dobar miš! |
![]() |
![]() |
|
|