|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
problem zalman 7700, samo stane
Bok , evo kupio sam zalman 7700 i plocu i gigabyte K8 plocu. prvi put kada sam upalio komp sve je bilo ok. Drugi puta komp se ocitao i neposredno prije ocitavanja win kuler samo stane i javlja se alarm. restartam, kuler opet u pocetku normalno radi i na istom mjestu opet stane. opet restart udjem u bios, nista ne napravim nego samo izadjem, i dalje sve normalno. nakon toga je sve bilo ok, ali se opet kod paljenja zalman samo zaustavio i to opet na istom mjestu. sta se to dogadja, bios?? Sta da radim? Eh da, temperatura proca (3200+ 64 939 ) je 23-24 stupnjeva stalno, prema biosu i prema programu u win ? Sta je to normalno, mislim super, ali... Hvala unaprijed na pomoci
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pregledaj si u BIOS-u da li imaš opciju da ti ne uključuje vent ispod određene temperature. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
....koja je to ploca tocno,je li k8ns n-force3 ultra socket 939? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
ploca je K8NF-9, ja mislim da je stvar u biosu. Nemam opciju u biosu da mi se iskljuci ako je temp ispod odredjene razine. Sada sam opet jedno cetiri puta restartao komp dok nisam istovremeno kada je trebao stati naglo povecao brzinu okretaja. Ma nemam pojma, sve mi to ide na zivce.
![]() |
#6 |
Premium
|
pod pc health status u biosu imam samo opcije da mi zvoni kada kuler stane, zatim da zvoni kada dodje do odredjene temp i da ukljucim/iskljucim smart fan. samo te tri stvari.
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|