|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2003
|
Shut DowN kad igram...
moj problem je to da za vrijeme igranja neke igre (npr. armies of exigo, doom3 itd.) komp mi se jednostavno shut down-a..gasi se kao da nestane struje..prvo sam mislil da je uzrok napajanje,pa sam kupil novo al i dalje se gasil..što vi mislite dal to uzrokuje matična il je moguće da to urokuje grafička il nešto treće..na grafičku sam posumnjal iz razloga jer se to događa samo kad igram, u Win sve radi stabilno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Temperatura? Provjeri nju prvo, a onda baci oko u BIOS jel imaš uključeno gašenje računala ako temperatura dosegne određenu granicu. Sig sa popisom komponenti nije za preseravanje moj_tata_je_jači, nego i pomaže u ovakvim situacijama. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
nije temperatura, provjeril sam postavke u BIOS-u i shutdown temp. je na [disabled].. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Ak je VIA u pitanju najnoviji drajveri rješavaju problem(isti problem sam prije 2g imao s VIA-om pa ak ju imaš probaj s novim drajverima za nju)Enivej ispis komponenti bi dobro došao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Imam sličan problem od kad sam instalirao nove Windoze i to 4 verzije od home i pro do multimedije i Scene Edition (dual boot je prošlost ![]() Znači ista konfiguracija tak da je mogućnost loših komponenti svedena na minimalan postotak. Vrtim razne benchmarke, ali u njima je sve OK i nema rušenja iako znaju raditi i po par sati. U Computer Managementu nema nikakvog pisanog traga o bilo kakvoj grešci ili upozorenju da nešto ne štima. Nakon par tjedana svatio sam da problem mogu biti: 1. Novi NVidijini drajveri za Nforce 2 ploču (SW ide drajveri nisu instalirani već su ostavljeni od XP-a). 2. SP2 koji nisam imao na starim Windozama 3. IRQ kanali i previše komponenti pa se pojedine komponente posvađaju na istom IRQ kanalu. I tako ti je to kad si si instalirao nejveći virus koji je napravio B.G. ![]()
![]() |
#7 |
Registered User
|
evo ispis komponenti.. matična : abit KD7/KD-7 RAID, chipset - via KT400 grafička : gainward fx5700 (425/550) memorija : 2x256 DDR 333Mhz (samsung) HD : Segate 40Gb 7200rpm mrežna : realtek 10/100Mpbs.. napajanje : CODEGEN 400W zadnje drivere za chipset koje sam stavil su 4.56..ako ima novijih bum ih skinul i instaliral..thnx na odgovorima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
zaboravihh napisati koji procesor Athlon XP 2000+ (1667 Mhz).. |
![]() |
![]() |
|
|