|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() Uglavom, malo sam čitao po forumu ali nitko nije valjda došao na tu ideju da se fbml aplikacija iskoristi za web stranicu unutar same grupe na facebooku (ne govorim o onim glupostima koje uključuju adf.ly linkove), možda i jesu ali ja nisam naišao na nešto slično. Naime, kako mi je onaj striček sa sjedom bradom koji sjedi negdje gore i gleda nas, dao dar za dizajn ali ne i za razumjevanje koda imam problem. Napravio sam super dizajn u gabaritima fbml forme u fireworks cs3... 520px puta x visine.... e sad kako sam ja htio napraviti nešto jednostavno (očito da nije), znači određene elemente na samom dizajnu koji sam exportirao ucijelosti bez rezanja u dreamweaver i dodao hotspotove na njih, kad stisnem prewiev in browser radi, čak mi i učitava dizajn koji sam postavio na imageshacku. Sve radi kako bi trebalo kad gledam interno na svom kompu, mislim na hotspotove tj. dodane linkove unutar njih.... ali kad skopiram kod iz dreamweavera u fbml učita mi se dizajn ali ne i hotspotovi sa linkovima. dali mi netko može reči gdje griješim, dali bi trebao linkove postaviti kao element za sebe unutar div taga, moram li sve rezati, uploadati na net svaku sličicu i dodavat funkciju linka na određene "gumbiče" koji su i ovako statični i nemaju rolover ili slično, znači samo su hotspotovi sa alt textom na statičnoj slici na određenom mijestu iste. Nadam se da me razumijete kaj sam napisao, jer ja sam nov u ovome svemu i sav sam se pogubio u tim izrazima. ![]() Hvala vam unaprijed na pomoči, ukoliko će trebat postaviti kod, stavit ću ga na zahtijev. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Ljudi zna li tko išta o ovome? Zbilja mi je hiča! |
|
![]() |
![]() |