|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Nekoliko pitanja u vezi Windows Servera 2008
treba mi pomoć oko dvije stvari 1. kako u server manageru dodati sebe kao usera sa pravima, gledao sam po netu neke korake ali ubaci me samo ko usera i ne merem/ne znam ništa dalje Ostali kompovi su dodani kao neki djelatnici. Sad ta dva nova kompa koja su došla u mrežu ne mogu vidjeti ostale, izbacuje mi pop-up da upišem login i pass, ali ostali njih mogu vidjeti bez ikakvog upisivanja. Koristi se domena u mreži ne workgroup. Novi kompovi su xp, stari u mreži su win7. Prije je bilo 7 i xp i sve je normalno šljakalo, pa kontam da je problem u tome što su oni u djelatnici, a ja kao obični user. 2. backup maker hvata neke temp datoteke i stoji dok se ne stisne NO i tako 100 puta. Traži ih u user\AppData\Local\Temp\čaejhpbjaergh.TMP kako da to maknem da ne traži u tim folderima i 3. sa jednog xp mogu pristupit serveru preko RDCa, a sa drugog ne mogu, traži mi pass u onom pop-up prozoru, u drugom ne nego se automatski poveže. Kad upišem user i pass u pop-up ne može se povezati, a drugi se tim passwordima povezuje normalno 1 i 3. rješeno treba još 2. rješit
Zadnje izmijenjeno od: vranjba. 28.01.2011. u 15:09. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|