|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Trebam li drivere za Apple keyboard pod Windowsima?
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje Zadnje izmijenjeno od: lkw_pkw. 13.03.2011. u 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Nece ti raditi neke tipke (fn i slicno). Rjesenje je mislim prilicno komplicirano i ukljucuje onaj.. bootcamp? ili kako se vec zove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
taj bootcamp je nekakav program kolko sam naso na apple-ovoj stranici Jel?
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Možda uz kakav keyboard remap program (ako uopće ima neki napisan za W7) pa da kroz njega promjeniš funkciju tipke(i) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
lkw_pkw
jel znaš na kojem linku da skinem taj program?
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Evo Google odma ponudio rješenje šta tebi treba: http://www.alvinpoh.com/how-to-remap...pple-keyboard/ http://www.google.com/search?hl=en&s...eyboard+remap+ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
nisam nikda baratao sa tim programima kak uopće ide postupak?Npr. ustekam apple keyboard zatim preko run. upišem naradbu:detect keys.ahk ili ide drugačijim postupkom? Jucer sam skinuo u winrar-u neki AutoHotKeys ovo kaj je kolega Nikky googlao , neznam dal sam dobro skinuo: ![]() fileovi iz tog foldera ![]() insrtukcije
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
Pa napisao čoek na danom linku, instaliraš AutoHotkey program, sada sys prepoznaje ahk ekstenziju, za početak koristi / startaj već napravljeni “Keyboard Media Keys.ahk” u kojem je premjestio 4 tipke. U drugom koraku napraviš dodatne promjene ako želiš, probaj spomenuti file otvorit sa Notepad - om pa će ti možda biti jasnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
instalirao sam taj AutoHotkey program neznam prenem ga ali ništa se ne događa nema nikave promjene i dalje tipke ne rade? Ed a to sam zaboravio napomenuti dok sam restartao komp sa appleovom tipkovnicom kad je uštekena u komp ne želi dignut windowse nego stane u startup-u i kad istekam iz kompa komp radi normalno nešto ga koči???
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|