|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Dihtanje između lima i nečeg drugog
Kad bi recimo htio obicnu prednju masku kucista za samo kuciste pricvrstiti serafima izvana a ne onim "klik" sustavom, postoji li nesto sto mogu "navuci"na sami rub kucista pa kad prislonim prednju masku i dotegnem serafima to sve fino dihta? palo mi je napamet da rub premazem silikonom i pustim da se osusi, ali to mi se cini kao ruzno rjesenje a i tesko bi bilo jednakomjerno to namazati... ideje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pa možeš silikonom, samo premažeš tanko, priljepiš prednju stranicu i s krpom obrišeš višak. Bar se s njim da radit, dok je još u sirovom stanju
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
a mozes i kupiti one gumice za dihtanje prozora, samoljepive, imas ih raznih velicina i boja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ovisi o tome kolika će biti rupa koju treba zadihtat? Imaš samoljepljivu spužvicu za dihtanje prozora. Ako je full mali prostor samoljepljiva obostrana ljepljiva traka za ljepljenje tepiha ili nečeg sličnog. Na nju možeš uvjek ljepiti neki drugi medij, a kasnije se sve to lako skida.
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Možeš nalijepiti traku onu papirnu žutu po rubovima maske i kućišta cijelom dužinom i onda pređi silikonom šupljinu kad se malo osuši odljepiš traku, bitno je samo da traka ne povuče silikon iz šupljine koju si dihtovo . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
Mokar silikon mi ne igra jer hocu bit u mogucnosti stavljat i skidat tu plohu po potrebi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mislim da toga imaš za kupiti u Chipoteci bio sam neki dan pa sam vidio to u roli zapakirano.
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|