|
![]() |
#1 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Problem sa spajanjem harda u ext. kućištu na komp
Imam hard WD 20 GB (5400 RPM, ata 66) u ekstermom USB kućištu. Problem je u tome da sam ga do sada spojio na dva laptopa i nekoliko raznih kompova i sve je ferceralo bez greške. Problem nastaje kada se pokušam spojiti na komp koji sam složio za klinca. Kada uštekam dotično eksterno kučište komp ga skuži i pokaže kaj ima na njemu, ali kad pokušam prebaciti bilo kaj sa harda na komp ili obratno, komp se jednostavno smrzne. Čim ištekam eksterno kučište komp se odmrzne i radi normalno.E sada, u kompu je Seagate Barracuda 80 GB (7000RPM,Ultra-ATA/100) i kažu mi da ta dva diska u kombinaciji znaju stvarati probleme. Zanima me da li je to točno ili ima neki drugi razlog ![]()
![]() |
#2 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
vise manje sve znas..... koji OS i koji konfic si slozil klincu,probaj nakon ustekavanja USB-a sa hardom prvo restartat,a onda probat kopirat fajlove... Par nas iz stare garde Zderonja imalo je iste WD hardobe koji su silom,ali SILOM, steli bit masteri bez obzira kak ga jumpal, kak ga pristekal i na koju foru ga probal dobit da radi ,al ko slave... ![]() ajd malo specificiraj, morti nam se prosvjetli..... ![]() misim komponente od malcovog PiCeka.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
m e m b e r
|
re Mitzek
konfa je slijedeča -MB Gigabyte 7N400S-L -AMD Sempron 2200+ (333MHz), SckA -512 DDR PC3200 (400MHz) KINGMAX -HDD Seagate , 80 GB,7200rpm,Ultra-ATA/100, 2MB -Gigabyte ATI Radeon 9550 128MB DDR, -DVD+RW/-RW NEC ND-3520A, 16x dual layer os je win xp pro sp2
![]() |
#4 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() mrmljjj,ak ti ladica radi u drugih gro kompova skup sa WD hardom....znaci da je kolinje unutar kompa od maloga, jel si nastelio u Biosu ,da ti slucajno nije tam nekaj diseblano il prevec enablano, konkretno,takav bed sam jednom rijesio cupanjem (tvrdoglavog) harda iz ladice te direktninm prikapcanjem istog na IDE kabel i stvar je sljakala...., da probas na tu foru nagovorit WD da se prijavi i sljaka a da ne porusi sve..? Imam feeling da bi mu jedan strogi pogled od strane Raka promjenil misljenje svezi glede ispravnog rada i smrzavanja PiCeka.. uf, nije prevec nekaj od pomoci,al znam kak takve stupido fore covjeku pojedu dzigericu, svud rade, a pri meni dime nece, huuu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Eh, Barica i WD ![]() To mi je nekak poznato ![]() Tu i tamo pali fora da se stavi jumper na CS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
m e m b e r
|
hvala svima na savjetima, moracu doci na randevu Žderonja da se revanširam ![]() Nisam uspio riješiti problem ali mislim da bum nagovoril kuma uz roštilj i kapljicu da zamijenim WD za njegov IBM ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|