|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
problem...... winamp
Eh ovako imam prikljucene zvucnike 2+1 sa kompom,nakon toga prikljucio sam još i liniju,eh sad je problem kad slušam muziku na winampu cuju mi se samo ova 2+1,a necuje linija,a kad slusam muziku na mediji player cuje mi se oboje!?!?! Šta treba da uradim da bi se moglo oboje cuti!?!?!?Naravno na winampu,!?!! Hvala unaprijed...... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Pretpostavljam da si dva zvučnička sustava spojio na dva izlaza na zvučnoj kartici u 2Xstereo modu. Razlog može ležati u tome što Winamp nije podešen na korištenje hardvera tvoje zvučne kartice (Direct Sound) već softverskog mappinga. Da bi to provjerio, pogledaj u Winamp Preferences na dijelu "Output" i pogledaj da odabereš DirectSound Output, a ne WaveOut output. Ako je to već u redu, onda ne znam ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
Sve je to tako i podešeno mi je vec na output/DirectSound output v2.2.12...... Imaš li još kakvih ideja, hvala u svakom slucaju!??! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Premium
|
Probaj reinstalirati Winamp. Jel ti to prije radilo sa Winampom ili oduvijek ne radi? Moguće da uopće ne podržava to bez nekog Plug-ina... nisam nikad provjeravao. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
Nije nikad radilo sa winampom,probao sam reinstal i nista,a vjerovatno mi treba neki plugin ehhh sad al koji,eto neko ako zna nek kaže...... A hvala tebi Jango...... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Premium
|
Doduše, kada bolje razmislim, on bi to trebao činiti na oba sustava bez obzira što ne podržava, jer nije stvar u orginalnom signalu, već u procesiranju zvučne kartice i izlazima. Dakle, svaki signal trebao bi prolaziti kroz zvučni karticu se procesira, tj. duplicira na dva izlaza. Kao što rekoh, jedino što mi pada na pamet jest da Winamp ne koristi hardver sa DirectSoundom, a kako smo to provjerili onda zaista nemam ideju o tome. Koju zvučnu imaš? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Raindrops keep fallin'...
|
Re: problem...... winamp
Citiraj:
Još nam nije jasno u čemu je kvaka. Ne košta te ništa da probaš i ti.
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
treba uključit allow 3d acceleration u direct output pluginu
__________________ |
|
|
#10 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Nevezano uz temu, ali to me sada podsjetilo na foru prije mnogo godina, kada sam igrao Monkey Island 3, koji, kao potpuno 2D igrica, u svojim opcijama ima i opciju "Enable super-special 3D SCUMM (TM) accelerated enviroment", a kad klikneš na to, kaže "We were only kidding" ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|