|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
BOOTANJE XP NA LAPTOPU PITANJE
ovako da ne pokusavam prije i ne zezam se bezveze ako netko zna plz help imam laptop kojem je vrisnuo hdd pa sam nabavio drugi externi preko usb-a e sada me zanima da li mogu dizati xp sa tog externog ALI NE MOGU U BIOSU staviti (tj bios nema opcije bootanja sa usb-a) tj postoji samo mogucnosti sa A,C i D ..... 1.mislio sam napraviti startup disketu i pokrenuti komp s nje 2.zatim se prebaciti na d i dignuti xp na taj externi (ali nisam siguran da li tu mogu jer NE ZANM da li ce startup disketa mi omoguciti instalaciju na usb disk) 3. kada bi sve to i instalirao kako bi mogao ulaziti u win tj da li mogu dizati startup disketom a zatim NEKAKO ulaziti u xp (kao u win 3.11 win+enter - eeee to su bila vremena) : goood : Ako tko zna ima prijedloge how to HELP.. p.s da li postooji nacin da obicni hdd spojim na laptop tj da laptop "misli" da je drive C....naravno mi ne smeta sto je hdd van laptopa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
pa, napravi startup disketu, i instaliraj win na eksterni (meni je htjelo) ak ne uspije samo pobriši opet. probaj da ti se boota sa SCSI, nije ni meni bilo opcije u BIOS-u i odmah se digo sa njega ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
vidjet cu jos za SCSI jer mi je bezveze davati 100+ kuna za nesto sto mi mozda nece pomoci... nije mi problem instalirati xp na externi (u biti za to sam jedino siguran da sljaka) ali kada instaliram KAKO onda uci u win????...da li to ide: cd windows + enter win+enter ????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
nije to termich mislio... on je reko da u BIOS-u ak imas opciju stavis na SCSI ak nece nikak drugacije bootat... bootat ce jedino ak imas boot sektor na tom hardu, tj. ak si instairo na lapu te win na taj hard. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|