|
![]() |
#1 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Odlagalište za laptop baterije
Dali netko zna jel postoji kakav kontejner kao šta postoji za AA,AAA i ostale baterije i za baterija za laptop? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
1
|
Toe to ![]() Ma mislio da postoje neki štajznam, imam ih tu pokvarnih par komada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bravo biseru. @Thermaltake, ubaci u ![]() Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
1
|
E odlično taman trebam neš u linksu,pa ću usput odnijet,hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Prije par godina moja sestra je bila tako ekološki osviještena pa je zvala trgovinu gdje je kupila lap koji su joj iskreno rekli - slobodno ga donesite tu, ali mi ćemo to opet baciti u običnu baju. ![]() Balkane, balkane... Baš me zanima gdje to links baci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
1
|
Mislim da sam zadnji put vidio kad sam bio,al nisam skužio šta je to tj. nije me iskreno niti zanimalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pa mislim da bi to trebalo odnijet u neko reciklažno dvorište, koje ti je najbliže, i tamo znam da imaju posebne kontejnere za elektronsi otpad koji bi onda trebali ekološki zbrinjavat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne nosi bateriju u Links jer ti je neće primiti. c/p sa http://www.links.hr/index.php?option...term=77&key=77 A gdje sa baterijama i tonerima? Stare baterije, toneri iz printera i kopirnih uređaja ne spadaju u kategoriju EE otpada. Za zbrinjavanje otpada iz navedenih kategorija potrebno se obratiti poduzećima koja imaju dozvolu za gospodarenje otpadom ove vrste.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|