|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Fujitsu 2.5" 120 GB SATA - zamjena elektronike
...izgleda da mi je otišla elektronika ![]() disk je bio u eksternoj ladici i frend je spojio dodatno napajanje u njega s nekim adapterom. izvadio sam disk iz ladice i ispitao ladicu ...ona je ispravna....ali se na disku osjeti kao da je nešto skureno (smrdi)....pa pretpostavljam da je otišla elektronika. ima li možda tko za prodati takvu elektroniku...najviše mi je zbog podataka koji su bili gore. ili možda gdje bi se mogla kupiti/nabaviti takva elektronika? bilo kakva pomoć ili savjet su dobrodošli Podaci o disku: FUJITSU 2.5" 120gb SATA model: MHV2120BH unaprijed hvala!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
A najbolje ti je nać isti disk i preselit elektroniku. Istotako probaj pitat firmu info-lab, imaju elektroniku za sve moguće diskove pa da ti to izvuku jer ako je samo elektronika ne bude te puno izašlo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
ok, raspitat cu se. btw. ako nekoga zanima disk i ta ladica...možda bih i prodao. ponude s cijenom može na PM jer fakat nemam pojma koliko da tražim za to. znači ladica je ispravna i kao nova je, jer je bila cijelo vrijeme u futroli.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|