|
![]() |
#1 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Popravak Acer Aspire 7520 i isplativost
Pozdrav ekipa! Frendica ima problema s laptopom, pa pokušavam utvrditi što ne štima s njim. Uglavnom,kada stisnem onu tipku za paljenje ona samo počne svjetliti i ventilator od procesora se zavrti i stane, a disk onako krene kao da će se zavrtiti i stane i ponovo krene i stane i tako u nedogled. Prvo sam posumnjao da nešto s diskom nije u redu pa sam ga izvadio i spojio na moj stolni komp,ali tamo radi najnormalnije. Da li možda tko ima kakvu ideju što bi onda mogao biti problem i kako bih mogao testirati ostale komponente? U slučaju da je krepala matična, koliko bi otprilike mogao doći popravak i gdje bi se to u Rijeci moglo popraviti? Garancija je nažalost istekla....Inače laptop je dosta dobar i šteta bi bilo ne probat utvrditi kvar i makar vidjeti koliko bi došao popravak, a ako niš drugo, makar ga dat za dijelove...
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
A probaj napajanje, pokušaj naći neko univerzalno i sa njime podić sistem. Probaj ram počistiti ili staviti neku drugu pločicu, cpu izmjeniti iako sumnjam da je to. Smrdi na matičnu što je na aceru često. Popravak toga zaboravi, preveliki troškovi. Radije prodat u dijelove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|