|
![]() |
#1 |
Nudim uslugu 3D printa
Datum registracije: Sep 2010
|
(riješeno) Fullscreen Print Screen
dakle imam problem kad igram neku igricu u fullscreen modu ocu napraviti neki screen shot kliknem na tipkovnici na print screen i odem u irfan view i tam paste, i pasta mi se moj desktop, a ne slika iz igrice, isto sam tako probao snimati sa camtasia studio i snimi mi se samo zvuk iz igrice a radnja nista. pa me zanima dal je moguce to kako srediti il dal ima kakav free program koji bi mi omogucio da to sredim?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Probaj fraps. Zguglaj ga, free je. Edit: snima i video i to jako dobro. Jedino je malo hw-gladan za video ![]() Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 15.12.2010. u 20:04. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
XFIRE-- radi screenshoot-eve i ima mogucnost direktnog uploada na tvoj profil na toj stranici(xfire),isto to vrjedi za video i live streaming . Xfire uz to nudi i (i voice)chat s drugi korisnicima tog programa tj s gamerima(+ msn,AOL,google ,yahoo,twitter chat) uz to broji ti i vrijeme koje provedes u igri.Mjeri FPS unutar igre i pokazuje trenutno vrijeme,ima in game internet browser. Ma cudo od programa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nudim uslugu 3D printa
Datum registracije: Sep 2010
|
Gadwin printscreen isproban isto nista, snima mi desktop kad sam ja u igrici, fraps dobro snimi al me izbaci iz igrice, snimi sliku i automatski mi iskljuci igricu. zasto? otkriveno zasto mi stalno izbacuje iz igrice kak je noramalno podeseno za f10 za capture frame, tak mi je i u igrici isto f10 za exit. puno hvala svima
Ono kaj neznam popraviti to nije ni strgano...XD http://www.youtube.com/user/drljo16v Zadnje izmijenjeno od: gogo1989. 15.12.2010. u 21:41. Razlog: rjeseno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|