|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
new cellular
Posto je ovaj prethodni izdahnuo, namjeravam si uzeti novoga, i to u t-mobilea, na onu najnizu pretplatu, tarifu 60. Tipicno studentski nisam bas pri nekoj extra lovi,trenutno raspolazem s nekih 900tinjak kn pa sam odabrao 3 moguca kandidata s t-mobilea : sony ericsson t630 http://www.t-mobile.hr/20/20-30-10-1...T630&ponuda=V2 LG C3300 http://www.t-mobile.hr/20/20-30-10-1...3300&ponuda=V2 i siemens CX65. http://www.t-mobile.hr/20/20-30-10-1...CX65&ponuda=V2 Osobno mi se najvise dopada CX65, no kako nisam bas nesto "in" sto se tice mobilnih telefona, svaki savjet je dobrodosao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Izaberi potonjeg. T630 imam i to je katastrofalno spor software. Jedino je dobar ka spajanje na komp preko Bluetootha. LG je LG i tu se nema što pričati. Tvornica vešmašina odlučila proizvoditi mobitele. Siemensi su genijalni mobiteli za spajanje na komp. Ovako rade pristojno. A to je najvažnije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Sorry što ovako upadam, ali nemam pojma o mobovima, dosad sam vozio samo siemense (S4,M35,S45) pa gledam ovaj novi S65 pa ako može netko reći nešto o njemu, vezano za bluetooth, rs-mmc podršku te jel se može skinuti mp3 player za njega? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa nemojte siemensa... eto frend uzeo isto u toj ponudi cx65, svako malo smrzavanje i blesiranje, ja uzeo 630, prekodirao ga i radi stvarno odlično. inače imam strašno loše mišljenje o siemens mobovima, a šuška se da odustaje od proizvodnje uređaja. rak meni baš i nije spor nešto. inače preko bt-a i float mobile agenta radi stvarno kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja bi rađe uzeo T630.Sony Ericssoni imaju najbolji softwear i moniteli su im zakon.
![]() |
#6 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja bi rađe uzeo T630.Sony Ericssoni imaju najbolji softwear i moniteli su im zakon.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
razmisli o nekoj noka-i, sa siemensima imam samo losa iskustva, imo sam s25, m35, c35, s55, to nisam sve ja imo nego članovi uže familije i dobro znam kava sranja ti mobiteli pripreme čovijeku, nokia mozda škrtari na opcijama na nekim modelima al vjerouj mi sta ce ti 24343 idotiarija kad ti se mobitel smrzava il neradi kak bog zapovjeda... Nokia je brza i pouzdana i niko nemoze rec suprotno...
![]() |
#10 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
LG
Frend ga ima Jako je dobar, moja preporuka
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
zahvaljujem na savjetima, sonny ericsson is the chosen one ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Mpx 200. Spor & nepouzdan ali ima windowse ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
3310 imam - vuče se po kući - ali radi besprijekorno starci imaju 3210 - komada 2 v525 imam - i po kvaliteti je nula - nikad više motorola siemensi su mi sumnjivi jer znam za neke kvarove t630 - loša (užasna) kamera, spor Da zaključim...moj idući mobitel je Nokia...Mercedes među mobitelima... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|