|
![]() |
#1 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Divan: Iza Optime se skriva HT!
http://www.iskon.hr/tehnoklik/page/2...5/0055006.html vidio sam doticnog "gospodina" tj bolje reci SPODOBU (rolanda zuvanica ili kako se vec pise) kao prvo gadan je ko sama smrt pa jos x3 kada procitate i malo povucete paralele, shvaticete da to sve ITEKAKO ima smisla... zao mi je za sve one poginule Hrvatske Branitelje, koji su svojom krvlju i zivotima branili RH od Vukovara na dalje... kada vidite ponasanje politicara, trebalo je ostaviti da im dodje sloba, nista bolje nisu ni zasluzili... nikada ovdje nece biti pravde, mira i reda, a evo zasto: upravo na balkanu (tamni vilajet sto bi rekao Andric) su se sudarile dve najvece religije, krscanstvo i islam... upravo na balkanu se krscanstvo podjelilo na katolicku i pravoslavnu crkvu... tako da u tom presvetom trojstvu je uvjek neko malo vise zakinut od onog drugog... i tu mira nema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
znas sto je zalosno sto sam i mislio da ce ovako nekako zavrsiti te koncesije i ta sranja...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
@MasterX Znam da si ljut,ali malo pretjerujes u izjavama. Citiraj:
Ali necemo sad o politici. Bas zato i ne mozemo u Eu....jer se u RH "svakakavi" bave politikom. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|