|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
![]() bok svima.ovako imam problem pa bi molio za pomoć.pokušavam spojiti komp sa tvom preko dvi- hdmi kabla ali mi na lcd-u stalno piše nema signala nema slike.imao sam prije s video kabal i radilo je bez problema.no međutim ovaj kabal mi ne daje sliku nikako.dali tko zna u čemu je problem.kod frenda sam spajao na njegov lcd i spojio iz prve bez problema sa istim tim kablom a kod mene neče.hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
morat ces rec koju graficku, koje drivere i koji OS koristis da bi ti itko mogao pomoci. vjerojatno nije do kabla nego moras namjestit postavke u windowsima/driverima od graficke da na drugi izlaz ide ili clone ili extended desktop... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
e onda ti ja nemrem pomoc, bar ne napamet, ja koristim ati pa preko CCC-a sve namjestam. probaj prek windowsa, desni klik na desktop i properties i tamo pod settings bi trebo imat dva moitora na slicici jedan pored drugog, klinkni na onaj drugi i desni klik, atached i dole na ili extend my dektop il kaj vec imas, ugl probaj se tu igrat s postvakma, skuzil bus valjda, mozda proradi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2002
|
Spoji pa resetiraj komp ako ti da sliku biosa i podizanja sistema a onda je nestane problem je u tv-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
imam dva dvi portova na grafi (jedan je plave boje drugi bijele) zamjenim ih monitor radi na oba dva a tv ni na jedan...kažem već sam radio ovo tako da mi nije strano..brijem onda da je do tv-a.. dao 4 soma kuna.taman mi istekla garancija prije mj dana..ma nije ni čudo kupio u konzumu jer je bio jeftiniji za nekih 1100 kuna nego u drugim trg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2002
|
Kao što rekoh prvo spoji samo tv i resetiraj komp tv neka je upaljen i prebačen na ulaz za komp prilikom dizanja sistema trebala bi ti se pojavit bilo kakva slika biosa ili dizanja sistema jer tada grafička ne traži podatke od tv (EDID) čim se sistem digne tj driveri loadaju dobije podatke od tv koji često znaju biti krivi ili sjebani pa nema slike tj grafička baci sliku koju tv nemože razumjet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
probao i to ali ne radi....vjvt je zato bio jeftiniji soma i neš..ne podržava hdmi-dvi..baš sam gledao prospekt od tva i piše da ima dvbt tuner a nema...sjb me gamad!!!fala ekipa na inf.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|