|
![]() |
#1 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() ajmo Splice, da se oformi podruznica Zderonja doli,a? ![]() ![]() ![]() ![]() Heto, ja sam poslovno u Vasen Lipon Mistu,sutra,petak 06.05., pa reko, ak ima koji PCEXPertovac raspolozen za lagani meeting, kavu i zeku, ja sam kod Vas od 13 h pa do negdje 16-17... palamudit cu oko Bacvica(hotel Park) i Rive( oko Britanskog konzulata), ak je tko za.. nek mi posalje SMS na 091/4555323 pa se javim cim dodem.. Ajd pozdrav! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prigorec po defaultu
|
da se ne preplasite...
na slici sa pladnjom i klopom je moja malenkost...... ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 12.07.2007. u 15:37. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 |
Prigorec po defaultu
|
![]() dezurni OT-ar..... ![]() zakaj, pa ja sam jos mali i rastem...... ![]() bogme, u Rijeci nikoga,sad me bas interesira kaj bu doli u Splitu... a bit ce da ipak nema interesa za Zderonje van granica Republike Prigorske...... ![]() ![]() ![]() no, dobro, moze i samo kava i pijaca, te spika o PCEXP-ertu.... ![]() i HW i SW..... nije greda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
a jebi ga sad mi bas za sta nisan doli u splitu zaleti se i priko lita pa ce morat kakav miting past
![]() |
![]() |
#7 | ||
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |