|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Preporuka - mini ITX kućište
Sastavljam mini PC, dosad sam našao sve osim kućišta. Nikako naići na nešto što mi odgovara 100%, pa vas lijepo molim za pomoć. Najprije da počmemo sa napajanjem, konfa koju sam odabrao je sljedeća: MBO - Asus Terminator (stari barebone ako se sjećate) CPU - S.478 Pentium 4-M 1.8 Ghz, 30W TDP (namjeravam ga underclockat i undervoltat da spustim TDP na oko 20W) - pasivno hlađenje RAM - ništa posebno, 512Mb DDR400 HDD - pošto matična podržava samo PATA, tu dolaze mali problemi. (No našao sam converter sa PATA 133 na SATA. I koristiti ću 2.5 inčne diskove.) Dakle, koliko će mi struje trebati za ovo? Zasad sam gledao sljedeća kućišta: lc power Linkworld Thermalake LC power mi odgovara jer ima vanjsko napajanje, i nema slot za optiku. Uz to je jako malo. No brine me jer nema kabal za PATA disk, te nema slot za 3.5 inčni disk. I ova brojka od 75W mi je nešto klimava. Linkworld ima 5.25 za optiku, što mu samo povećava dimenzije (što ne želim). Također, čini mi se da PSU je hlađen ventilatorom, što nije dobro. I ne mogu odgovoriti na pitanje ima li napajanje za PATA disk. Thermalake je dosta skuplji nego ova dva. No, ima ugrađeno 220W napajanje, koje je pasivno hlađeno. Minusi su 5.25 slot i malo veće dimenzije. Također ne mogu odgovoriti ima li napajanje za PATA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
par postova ispod ja neki dan gledo pa dobio odgovore tu ti to kuciste nije raspolozivo imas ga u linksa evo ti moje teme http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=204495 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Nisi mi baš pomogao. ![]() Ipak sam se odlučio na ovo, ima sve što mi treba. http://www.hgspot.hr/56501/kuciste-lc-power-lc-1300mi Može samo nečije mišljenje oće biti dovoljno struje za komponente? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Trebalo bi, osim ako im napajanje nije bas izraziti shit. Ja na 90W vrtim E4400 i 4 gb rama, prije je bila jos i tv kartica. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|