|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Web Site(procesori)
evo ovako...zamolio bi dežurnu ekipu da mi preporuči neki kvalitetan site(po mogućnosti na hrvatskom) na kojem mogu nać nešto o AKTUALNIM procesorima(od pentiuma 4 pa novije)...treba mi za maturski rad...radim kronološki slijed razvoja procesora,tako da mi nije važan opis rada procesora,već više svi modeli INTELA I AMDa od P4/Athlona te njihove opće specifikacije(frekvencija,napon,broj tranzistora,0.xx mikronska tehnologija,koji socket koriste)..znači,athlon xp(sve jezgre),mobilac,a64,a64fx,opteron,p4ee,prescott i nemojte mi preporučavat google,jer sam već sam pola neta obišao ![]() HVALA PUNO,pozdrav PS.još bi bolje bilo kad bi netko imao gotovi referat na temu ![]() PPS.upravo sam pogleda ovu DEL-ovu teme na sticky-u,o AMD-ima,no ima malo teksta,a više slika.NHF del,prva liga je tema,ali trebalo bi mi više teksta ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Imaš na www.tomshardware.com CPU Charts, ima dosta slika pa si nađi ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
na tomshardware ima onaj njihov članak gdje su testirali preko 100 procesora od 33 do 3000mhz prije nekoliko godina...ako nisi tu našao nešto korisno neznam di ćeš
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|