|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Narudzba kucista izvana...
zapelo mi je za oko Lian Li C37 ili C39 HTPC kuciste... Na Neweggu vidim da mu je cijena 149$... pa me sad zanima, koliko bi me mogo izac shipping i oce li me odrat za carinu i pdv? postoji li kakav jeftiniji nacin za to nekako dovesti doma? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Za shipping ovisi, trebalo bi ti pisati negdje na stranici njihovoj kolko bi bio shipping za hrvatsku!(free shipping) Ja ti samo mogu rec da ce te za carinu odrat, oko 150 kn ja mislim!!(drzavni proracun se puni mileni ![]() Ja sam preko ebaya kupio tenisice pa su mi stisnuli 130 kn na 470 kn, a kamoli ne za kučiste koje je vece i teže! (meni se isplatilo jer nema takvih tenisica kod nas a i da ima nebi me tolko jeftino kostale) A JEL SI SIGURAN DA NEWEGG SALJE ZA EUROPU?? KOLKO JA ZNAM DA NEMAJU SHIPPING ZA EUROPU, NEGO SAMO ZA AMERIKU!! Zadnje izmijenjeno od: m1kLa. 28.11.2010. u 20:14. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Pretrazi ebay, shipping racunaj 50$ minimalno, vjerojatno oko 100$, + vrlo vjerojatno pdv i carinu buduci da se radi o jako velikom paketu. Uglavnom, kucista se bas i ne isplate najvise narucivati tako da smo osudjeni na ovaj jad kojeg ima kod nas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
imal koji slovenski shop di bi mogao naci ta Lian Li HTPC kucista? pa mozda da probam nekaj s nekim dogovorit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Evo ti par stranica slična neweggu! http://www.aprmedia.com/ http://www.dabs.com/ A sloveniski ovako nesto: http://www.pc-shop.si/ Zadnje izmijenjeno od: m1kLa. 28.11.2010. u 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Zasto cudno? Da li placas tu postarinu Hrvatskoj? ![]() Uglavnom imao sam i sam slucaj narucivanja kucista iz USA prije koji mjesec. Buduci da ne vjerujem nasim carinicima (tko zna sta ce oni sve zaracunati ![]() 1. Carina: 0 2. PDV: 20% na ukupnu cijenu na računu (kuciste 300$ i poštarina 150$) = 90$ 3. Cijene nekakvih drugih sranja (slanje zahtjeva, nekakvo osiguranje): fiksno 5€ U teoriji, ne bi ni kod nas trebalo biti drugacije (osim famoznog PDV-a od 23%, hvala RAUL :P) ali načitao sam se svega (nekakve fantomske postarine i skladistenje), pa mi nije bilo svejedno. Uglavnom imas vec teme za narucivanje izvana, mogao si i tamo postati ![]()
Zadnje izmijenjeno od: SilentException. 28.11.2010. u 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel itko pokušao naručiti do Slovenije/Austrije pa da mu netko busom pošalje ili ode osobno po to? Koliko su carinici tolerantni na komad pleha bez komponenti i bez kutije?
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ako uvoziš osobno, možeš uvesti robe vrijednosti do 1000 kn bez carine, a poštom do 160 kn. znači ako je kućište do 1000 kn, tolerantni su. :-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|