|
![]() |
#1 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Problemi po cooleru.........
ARCTIC COOLING, Copper Silent 2 TC rev. 2.0, SE naime to je moj cooler... ![]() sa ovime su sigu temp mi u idleu 56 °C, al mi se zato neće povisit osim ak radi na full loadu neko vrijeme... on ima onaj k za temp u rebrima, nema potenciometra... dal i kako ja mogu skemijat da mi radi na max brzini (2800RPM) u idleu??? kaj bi se dogodilo kad bi odrezao tu žicu za temp??? uz ovo ak neko zna... koji cooler da nije skup (max 150 kn) bi bio za moj komp?? fala
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Slago sam komp frendu, kupio je isti takav cooler, Barton 2500@3200+(11x200), max temp. je 51-52, probaj očistit pastu, pa ponovo stavit. Ja sam stavio Artic silver 5!
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ovako ako oces kenijati buljo odrezes onaj senzor i samo spojis zice i onda ti radi na max okretaja nonstop ili skines taj kuler kupis neki za 15kn (sharkoon maybe) i stavis njega jer ima veci protok zraka.
![]() |
#6 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Gle cvikneš žice koje idu u sondu (komada 2) i spojiš jednu u drugu . Uostalom piše ti na FAQ na stranicama od ACa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Strichek Moderator
|
evo našoh hvala...
|
|
Oglas
|